Στα 21, Jadon Sancho είναι ήδη ένα από τα καλύτερα στον κόσμο

Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στο αγόρι γενεθλίων Jadon Sancho και να σας πω τους λόγους που είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Για όσους δεν ξέρουν, ο Jadon Sancho μόλις έκλεισε τα 21 και έχει πολλούς λόγους να γιορτάσει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Όλοι μιλάμε για τα νεαρά ταλέντα παικτών όπως ο Kylian Mappe ή ο Erling Haaland, αλλά ο Sancho δεν απέχει πολύ από το επίπεδο απόδοσής τους. Καθώς εξετάζαμε τα στατιστικά του σε αυτή την ηλικία, συνειδητοποιούμε ότι μπορεί ήδη να συγκριθεί με άλλους θρυλικούς παίκτες της ίδιας ηλικίας.

Ο Σάντσο είναι τα χέρια κάτω από έναν από τους πιο συνεπείς νέους παίκτες στον κόσμο, ο σύλλογος που τον υπογράφει στη συνέχεια θα έχει ένα ασφαλές στοίχημα στα χέρια τους. Μόνο στην Μπουντεσλίγκα, ο Σάντσο έπαιξε 99 αγώνες με 46 ασίστ και 36 γκολ. Στα 21, αυτοί οι αριθμοί είναι εντελώς έξω από αυτόν τον κόσμο για έναν παίκτη της ηλικίας του. Κανένας παίκτης στον κόσμο δεν έχει περισσότερα γκολ και να βοηθήσει από ό, τι Sancho από το 2017, που ήταν η χρονιά που έγινε επαγγελματίας στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Ο Σάντσο θα συναντήσει την πόλη για εκδίκηση.

Καθώς πλησιάζουν οι προημιτελικοί του Champions League, εξετάζουμε τη μοναδική ευκαιρία του Jadon Sancho να πάρει κάποια γλυκιά εκδίκηση. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και η Λέσχη αρνήθηκαν να του δώσουν αυτό που πίστευε ότι του άξιζε. Τον άφησαν να φύγει από τους Πολίτες για να βρει καλύτερες ευκαιρίες στην Μπουντεσλίγκα. Μετά από μερικά χρόνια στο Ντόρτμουντ, είναι ξεκάθαρο ποιος είχε δίκιο εξαρχής.

Αν και ο Pep Guardiola δεν αποφεύγει τον παίκτη που άφησε να δραπετεύσει, η ποιητική δικαιοσύνη μπορεί να τεθεί σε ισχύ αν ο Σάντσο εξαλείψει την πρώην ομάδα του. Πριν συμβεί αυτό, το νεαρό αστέρι θα πρέπει να ανακάμψει από έναν πρόσφατο τραυματισμό εγκαίρως. Αλλά πρέπει να πούμε ότι στην ηλικία του, ο Σάντσο μοιάζει ήδη με έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι απλά τυχερός που είναι κάτω από το ραντάρ με τον Erling Haaland να παίρνει το μεγαλύτερο μέρος της πίεσης.