Σταμάτα να τον λες τζίντζερ! Ο Μακ Άλιστερ αποκαλύπτει την προσωπική ιστορία του Λάιονελ Μέσι

Ο μέσος του Μπράιτον άνοιξε στην πρώτη του συνάντηση με τον Αργεντίνικο συμπαίκτη του Λάιονελ Μέσι.

Έχοντας περάσει μια εντυπωσιακή εκστρατεία στο Μπράιτον, ο Alexis Mac Allister κέρδισε μια κλήση στην Αργεντινή για τους επερχόμενους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο 23χρονος έχει κάνει δύο εμφανίσεις για την Albiceleste, καμία από αυτές μαζί με το είδωλό του Lionel Messi.

Δεν θα είναι σε θέση να το κάνει κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο αγώνων της Αργεντινής. Ο διευθυντής Lionel Scaloni παρείχε επιπλέον χρόνο για τον επτάχρονο νικητή Ballon d’Or, καθώς σκοπεύει να ανακάμψει πλήρως από την πρόσφατη αποτυχία του COVID-19.

Σε μια νέα συνέντευξη με το The Athletic, ο μέσος των Γλάροι άνοιξε την εμπειρία του στην προπόνηση με τον Μέσι.

«Εκπαιδεύτηκα μαζί του όταν ήμουν στην ομάδα της Αργεντινής δύο φορές, αλλά δεν έπαιξα μαζί του», είπε ο Mac Allister. «Ήταν φανταστικό, το ίδιο όπως και στους αγώνες που εκπαιδεύει. Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις.

«Θυμάμαι ότι όλοι με φώναζαν «Colo «, που είναι τζίντζερ στην Αργεντινή. Δεν μου αρέσει και πολύ και το είπε αυτό στους συμπαίκτες. Είπε, «Δεν του αρέσει να τον φωνάζουν Colo, οπότε μην τον αποκαλείς έτσι!»

Ερωτηθείς για την πρώτη φορά που συνάντησε τον Μέσι, ο Mac Allister απάντησε: «Ήμουν κόκκινος, εντελώς κόκκινος. Δεν ήθελα καν να πω ένα γεια. Ήμουν πολύ νευρικός ακόμη και να συναντήσω έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά ήταν φανταστικό, φυσικά.

«Είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω. Ήταν μαγεία όταν ο μπαμπάς μου έπαιζε με τον Μαραντόνα και μπορούσα να προπονηθώ με τον Λάιονελ Μέσι. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό.»

Η Αργεντινή κάθεται δεύτερη στο προκριματικό τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τα προσόντα τους, οι Albiceleste θα αντιμετωπίσουν τη Χιλή και την Κολομβία στους επόμενους δύο προκριματικούς χωρίς τον καπετάνιο τους.