«Στέλνεις στον Μέσι ένα πεπόνι, το μετατρέπει σε χαβιάρι!»

Ενώ ήταν σε διεθνή αποστολή με τη Γαλλία, ο Antoine Griezmann ξεκαθάρισε κάποιες παρεξηγήσεις σχετικά με τη σχέση του με τον Leo Messi.

Ο Antoine Griezmann δήλωσε ότι η σχέση του με τον συνάδελφο της Βαρκελώνης Lionel Messi είναι καλά χτισμένη. Επίσης, πλημμύρισε την Αργεντινή με έπαινο λέγοντας ότι μπορεί να μετατρέψει ένα «πεπόνι» σε ένα «χαβιάρι». Από την άφιξη του Griezmann από το Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, και τα δύο αστέρια έχουν συρθεί σε φήμες για τον δεσμό τους. Επιπλέον, ο θείος του Γάλλου χτύπησε πέρσι στο Μέσι. Και ο πρώην σύμβουλος του Αντουάν είχε επίσης την άποψη ότι η στάση του Λίο απέναντι στον Γκρίζμαν ήταν ντροπιαστική. Ωστόσο, φαίνεται ότι η διεθνής Γαλλία έχει καθαρίσει την ομίχλη για όλους μας.

Ενώ μιλούσε στον L’Equipe, ο Griezmann είπε για τον Μέσι: «[Η σχέση μας είναι] καλή. Τα πάμε καλά. Μερικές φορές γράφουμε μηνύματα ο ένας στον άλλο, επικοινωνούμε πολύ στην εκπαίδευση. Στο γήπεδο, είναι προφανώς ένας πολύ εύκολος παίκτης για να παίξει μαζί του. Του στέλνεις ένα πεπόνι και το μετατρέπει σε χαβιάρι! Δεν έχουμε αυτή την πίεση να χάσουμε ένα πέρασμα μαζί του. Στο παιχνίδι, τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Φέτος, ήταν λίγο περίπλοκο επειδή είχαμε πολλούς τραυματισμούς και παίξαμε σε ένα σύστημα όπου ο καθένας δεν ήταν απαραίτητα στην καλύτερη θέση του. Αλλά θα ξεκινήσουμε μια νέα σεζόν με νέους νεοσύλλεκτους, θα πάει καλύτερα».

Ο Griezmann μιλάει για τη δυσαρέσκεια προς τον Barca.

Εκτός από την κατάστασή του με τον Μέσι, ο Griezmann μίλησε επίσης για το διετές ξόρκι του στην καταλανική λέσχη. Αποκάλυψε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος όταν δεν επιλέχθηκε ως παίκτης πρώτης επιλογής κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο 30χρονος είπε: «Ναι. Όταν χάνεις το πρωτάθλημα, για παράδειγμα, με στεναχωρεί. Και στην αρχή της σεζόν, επειδή δεν έπαιζα, δεν ένιωθα σημαντικός. Έχω συνηθίσει να παίζω κάθε παιχνίδι, τους μεγάλους αγώνες».

«Βρέθηκα στον πάγκο εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης (απώλεια 3-1 τον Οκτώβριο του 2020). Με τρέλανε να βλέπω τους συμπαίκτες μου να ζεσταίνονται στο γήπεδο ενώ είσαι δίπλα του. Αλλά αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή και πρέπει να τις αποδεχτείς και να κάνεις ό, τι είναι δυνατόν για να του αλλάξεις γνώμη».