Σπέτσια επιθετικός ανυπομονούμε να αντιμετωπίσει «είδωλο» Ρονάλντο

Ο Emmanuel Gyasi σκόραρε ένα στήριγμα ενάντια στην Πάρμα και προεπισκόπηση της επόμενης σύγκρουσης Serie A της Spezia με τη Γιουβέντους.

Ο αστέρας επιθετικός της Σπέτσια, Εμμανουέλ Γκιάσι, ήταν μια τελευταία ανθοφορία όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ο 27χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής της Γκάνα παίζει στη Σπέτσια για τρεις σεζόν, ένα κλαμπ που έφτασε στη Σέριε Α αυτή τη σεζόν. Ο Gyasi υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της ιταλικής πλευράς, σκοράροντας πέντε γκολ και συμψηφίζοντας τέσσερις ασίστ αυτή τη σεζόν.

Στην πραγματικότητα, Gyasi ήταν το αστέρι της παράστασης αυτό το Σάββατο ενάντια στην Πάρμα. Η Spezia ήταν σε θέση να αποτρέψει τη δεύτερη ήττα τους στη σειρά, καθώς ο επιθετικός σκόραρε ένα στήριγμα για το Aquilotti.

«Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με το σωστό πνεύμα, και έχουμε φέρει στο σπίτι ένα θεμελιώδες σημείο», δήλωσε ο Gyasi. «Είμαι χαρούμενος γιατί πάντα προσπαθώ να δώσω το καλύτερό μου για αυτό το πουκάμισο. Προσπαθώ να φανώ χρήσιμος στην ομάδα και πρέπει να διατηρήσουμε την υψηλή πίεση γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε».

Πριν από την επόμενη σύγκρουση εναντίον της Γιουβέντους, ο Εμμανουέλ Γκιάσι ομολόγησε ότι ήταν πρόθυμος να αντιμετωπίσει μια από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην πραγματικότητα, η 27χρονη φωτογραφία προφίλ του επιθετικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον δείχνει δίπλα στο αστέρι της Γιουβέντους.

«Είμαι χαρούμενος, για κάθε παιδί που παίζει ποδόσφαιρο είναι ωραίο να αντιμετωπίσει τα είδωλά του. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας για εμάς, θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε και το παιχνίδι μας εκεί».

Ο Emmanuel Gyasi έχει μιλήσει για τον Cristiano στο παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι ο καπετάνιος της Πορτογαλίας ήταν η μεγαλύτερη έμπνευσή του. Επιπλέον, ο επιθετικός αποκάλυψε τι του είχε πει ο Ρονάλντο όταν πρωτοσυναντήθηκαν.

«Για μένα είναι ένα είδωλο γιατί είναι ο νούμερο ένα στο ποδόσφαιρο. Έτσι, όταν παίξαμε εναντίον της Γιουβέντους ήταν πολύ συναρπαστικό γιατί την πρώτη φορά που συναντάς το είδωλό σου και έρχεται να σου σφίξει τα χέρια… Του είπα «για μένα και για άλλους νέους παίκτες είσαι έμπνευση» και ήταν πολύ χαρούμενος. Μου είπε να συνεχίσω να σπρώχνω και να παλεύω για τα όνειρά μου, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος».

Η Γιουβέντους και η Σπέτσια θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στο Τορίνο την επόμενη Τρίτη το βράδυ, καθώς ο Γκιάσι θα έχει την ευκαιρία να μπει στο γήπεδο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για άλλη μια φορά.