Σπάζοντας: Mbappe κάνει «τελική απόφαση» πάνω από την κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την PSG, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποφάσισε την επόμενη κίνησή του.

Ο Kylian Mbappe αποφάσισε να μείνει στο Παρί Σεν Ζερμέν και να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο.

Ο 23χρονος ήταν κοντά στο να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η PSG αρνήθηκε να τον αφήσει να φύγει και πίεσε για παράταση της σύμβασης.

Οι Γάλλοι γίγαντες κατάφεραν τώρα να νικήσουν τους Blancos στον αγώνα μεταγραφών, πείθοντας τον πρωταγωνιστή τους να μείνει στο κλαμπ.

Σύμφωνα με την Sky Sports, ο Mbappe πήρε την τελική του απόφαση και δεν θα φύγει από το PSG αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης κάλεσε τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Περέζ για να τον ενημερώσει για την απόφασή του.

Αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει επιδιώξει μια συμφωνία για τον Mbappe για περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο Ισπανικός σύλλογος έχασε επίσης την Erling Haaland, κυρίως λόγω του ενδιαφέροντός τους για την υπογραφή του Γάλλου επιθετικού. Η Haaland κατέληξε να ενταχθεί στο Manchester City, με την PSG να δεσμεύει τον Mbappe σε ένα νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το Goal, η PSG σκοπεύει να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Mbappe εν όψει του επερχόμενου αγώνα της Ligue 1 εναντίον του Μετζ.

Η ανακοίνωση θα τερματίσει μία από τις σημαντικότερες ιστορίες του επερχόμενου παραθύρου μεταφοράς. Ας δούμε αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταλήξει σε ένα σχέδιο Β μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειές τους να υπογράψουν το Mbappe.