Σπάζοντας: Karim Benzema να χάσετε Παγκόσμιο Κύπελλο με τραυματισμό στο μηρό

Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι σε θέση να παίξει για το Les Bleus στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Karim Benzema θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την παραλαβή ενός τραυματισμού στο μηρό κατά την προπόνηση.

Ο Γάλλος έχει παίξει μόνο 30 λεπτά ποδοσφαίρου από τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Elche στις 19 Οκτωβρίου.

Η Γαλλία ήλπιζε να έχει τον πρωταγωνιστή της πίσω για το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνοντας τον στη λίστα των ομάδων για το τουρνουά.

Το Benzema επέστρεψε στην προπόνηση της ομάδας το Σάββατο, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει αφού αισθάνθηκε πόνο στο μηρό του.

Τα αρχικά δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να επιστρέψει στη δράση μέχρι τη στιγμή που η Γαλλία συνάντησε τη Δανία στο δεύτερο στάδιο των ομίλων τους.

Αλλά τώρα έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Μπενζεμά θα πρέπει να φύγει από το στρατόπεδο της Γαλλίας, καθώς δεν θα είναι σε θέση να αναρρώσει εγκαίρως.

«Karim Benzema αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού πήρε ένα χτύπημα στο τετρακέφαλο του αριστερού μηρού του», λέει μια δήλωση από τη Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

«Όλη η ομάδα μοιράζεται τη θλίψη του Καρίμ και του εύχεται ταχεία ανάρρωση».

Η απουσία του Μπενζεμά θα είναι ένα σημαντικό πλήγμα για τις ελπίδες της Γαλλίας να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Les Bleus θα ξεκινήσουν την καμπάνια τους με έναν αγώνα εναντίον της Αυστραλίας την Τρίτη, προτού αντιμετωπίσουν τη Δανία και την Τυνησία στους επόμενους αγώνες της ομάδας.