Σημαντικές Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας προσφέρει να αγοράσει Arsenal από Kroenke

Εν μέσω όλων των διαδηλώσεων έξω από το Στάδιο Emirates, ένας πιθανός αγοραστής από μια μεγάλη εταιρεία προσφέρθηκε να αγοράσει την Arsenal από την Kroenke.

Η Άρσεναλ είναι σήμερα μια λέσχη σε μια βαθιά θεσμική κρίση που τονίστηκε μόνο από την προσπάθεια του Stan Kroenke να δημιουργήσει την Super League. Ο πρόεδρος των Πυροβολητών ήρθε στο προσκήνιο το 2007. Μέχρι το 2018, είχε πάνω από το 90% των πονταρίσματος εντός του συλλόγου που κάποτε προήδρευε ο David Dein. Η Kroenke είναι μέρος της αμερικανικής ομάδας επιχειρηματιών που είδαν μεγάλες δυνατότητες κέρδους στους ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Από τότε που έφυγε ο Αρσέν Βένγκερ, δεν κατάφερε να επαναφέρει τους Πυροβολητές στη νίκη με τον ίδιο τρόπο που έκανε και ο Ντίν. Μετά το φιάσκο της Ευρωπαϊκής Super League, οι υποστηρικτές λένε επιτέλους «αρκετά!». Με όλες τις διαδηλώσεις έξω από το στάδιο της Emirates, οι οπαδοί προσπαθούν να βρουν ένα ιδανικό άτομο για να αναλάβουν τον σύλλογο. Τυχαίνει οι Πυροβολητές να βρήκαν κάποιον που δεν είναι ντόπιος αλλά αγαπάει την Άρσεναλ από τότε που ήταν παιδί.

Spotify προσφέρει να αγοράσει Άρσεναλ.

Σε μια άγρια τροπή των γεγονότων, ο Daniel Ek από το Spotify μόλις προσφέρθηκε να αγοράσει το κλαμπ. Η πρότασή του ήρθε μέσα από μια δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter που διάβαζε το ακόλουθο μήνυμα: «Καθώς μεγάλωνα παιδί, επευφημούσα για την Άρσεναλ όσο μπορώ να θυμηθώ. Αν η Kroenke Sports & Entertainment θέλει να πουλήσει την Arsenal θα χαρώ να πετάξω το καπέλο μου στο ρινγκ.» Δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση από τον ιδιοκτήτη των Πυροβολητών ακόμα, αλλά αυτό το tweet γίνεται γρήγορα ιογενές καθώς περνούν οι ώρες.

Εάν η πίεση είναι αρκετά μεγάλη, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου μπορεί να αισθάνεται αναγκασμένος να κάνει την κίνηση και να απαλλαγεί από αυτόν τον τρομερό εφιάλτη δημοσίων σχέσεων. Στο τέλος της ημέρας, ο Stan Kroenke κατέχει ήδη εννέα άλλες αθλητικές ομάδες σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους. Το ερώτημα εδώ είναι αν ο Ντάνιελ Εκ έχει ό, τι χρειάζεται για να πάρει τους Πυροβολητές πίσω στη δόξα.