Σενεγάλη: Τελευταία ενημέρωση για την ασθένεια Aliou Cisse εν όψει της σύγκρουσης στην Αγγλία

Οι Αφρικανοί πρωταθλητές ετοιμάζονται να παίξουν στη φάση νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Η Σενεγάλη επιβεβαιώνει ότι ο Aliou Cisse θα ανακάμψει εγκαίρως για να συνοδεύσει τη Σενεγάλη στον επερχόμενο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με

Ο Σίς είναι άρρωστος τα τελευταία δύο χρόνια, αποτυγχάνοντας να συμμετάσχει στην εκπαίδευση της πλευράς του την Παρασκευή.

Ο Υποδιευθυντής Ρίτζις Μπογκέρ κάλυψε την απουσία της Σίσσε στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα. Ωστόσο, ελπίζει ότι το αφεντικό της Σενεγάλης θα είναι πίσω εγκαίρως για τον αγώνα στην Αγγλία.

«Είναι άρρωστος εδώ και μερικές μέρες και μας άφησε [το προσωπικό] να αναλάβουμε την εκπαίδευση χθες, με τις οδηγίες του», είπε ο Bogaert.

«Είμαστε σίγουροι ότι αύριο στις 10 το απόγευμα, θα είναι εκεί.»

Η Σενεγάλη προκρίθηκε στον γύρο νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού αναδείχθηκαν οι επιλαχόντες του Ομίλου Α μπροστά από τον Ε

Οι Αφρικανοί πρωταθλητές είναι σίγουρα οι αουτσάιντερ στην επερχόμενη σύγκρουση τους με την Αγγλία. Αλλά ο Bogaert δεν έχει καμία αμφιβολία για τις ιδιότητες της πλευράς του.

«Γνωρίζουμε ότι η Σενεγάλη μπορεί να νικήσει την Αγγλία», πρόσθεσε. «Πρέπει να επικεντρωθούμε στην αφρικανική μας ταυτότητα και να είμαστε θετικοί με τις εμπειρίες που βιώνουμε αυτή τη στιγμή.

«Από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουμε ωριμάσει. Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε και όταν βγούμε στο γήπεδο πρέπει να είμαστε πεπεισμένοι γι’ αυτό.

«Στόχος μας είναι να περάσουμε. Δεν είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι».