Σενεγάλη που για ώθηση AFCON καθώς ο βασικός παίκτης γίνεται διαθέσιμος

Ο καυγάς μεταξύ της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης (FSF) και του Γουότφορντ φαίνεται να έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής.

Ο Γουότφορντ θα απελευθερώσει τον Ismaila Sarr στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης για μια «σύντομη περίοδο» μπροστά από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η λέσχη της Premier League είχε προηγουμένως αρνηθεί την ακατάλληλη άδεια του Σαρ να συμμετάσχει στο διετές αφρικανικό τουρνουά, παρά το γεγονός ότι το εξτρέμ ονομάστηκε στην ομάδα 28 ανθρώπων του Αλίου Σισέ, καθώς τραυματισμός στο γόνατο τον είχε παραγκωνίσει από τις 20 Νοεμβρίου.

Αλλά η Σενεγάλη δεν ικανοποιήθηκε από τους «απείθαρχους» λόγους απουσίας του Sarr. Το FSF απαίτησε την απελευθέρωση του 23χρονου, απειλώντας να επιδιώξει παρέμβαση της FIFA εναντίον του Γουότφορντ.

Γουότφορντ αναμένει ο Σαρ να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.

Είτε αυτό έκανε το τέχνασμα είναι αβέβαιο, αλλά Σενεγάλη έχουν πάρει το δρόμο τους ανεξάρτητα. Η Αθλητική έχει αναφέρει ότι ο Σάρι θα ταξιδέψει στο AFCON αργότερα σήμερα για μια «σύντομη περίοδο» του χρόνου.

Οι Λιοντάρια της Τεράνγκα θα έχουν το δικό τους ιατρικό προσωπικό για να αξιολογήσουν την κατάσταση του παίκτη πριν αποφασίσουν για τη διαθεσιμότητά του. Μόλις γίνει, ο Γουότφορντ περιμένει να επιστρέψει στην Αγγλία μέχρι την επόμενη Δευτέρα για να συνεχίσει την αποκατάστασή του.

Σενεγάλη ξεκινήσει την εκστρατεία AFCON εναντίον της Ζιμπάμπουε στις 10 Ιανουαρίου στο Στάδιο Kouekong στο Bafoussam. Οι άνδρες της Cisse αντιμετωπίζουν στη συνέχεια τη Γουινέα στις 14 Ιανουαρίου και το Μαλάουι τέσσερις ημέρες αργότερα στην ομάδα Β.