Σενεγάλη αφεντικό προσφέρει Sadio Mane ενημέρωση τραυματισμού

Ο φόργουορντ του Λίβερπουλ υπέστη έναν τραυματισμό όταν ήρθε νωρίς στην τελευταία προκριματική του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Σενεγάλης.

Ο διευθυντής της Σενεγάλης Αλίου Σισέ είπε ότι ο τραυματισμός του Sadio Mane δεν είναι σοβαρός και ότι τον έβγαλε μόνο για προφύλαξη.

Ο 29χρονος ήρθε στα εγκαίνια 28 λεπτά της κλήρωσης 1-1 της Σενεγάλης εναντίον του Τόγκο σε προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Πέμπτη.

Εμφανίστηκε σε κάποια δυσφορία μετά από μια εναέρια πρόκληση και αμέσως έκανε το δρόμο για την Boulaye Dia στο Stade de Kegue. Αναφορές, ωστόσο, έχουν περιγράψει το ζήτημα ως απλό χτύπημα.

«Ναι, η έξοδος του Sadio Mane μας αποσταθεροποίησε. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα», δήλωσε ο Cisse σύμφωνα με τον The Guardian. «Τον βγάλαμε για προφύλαξη και δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό.»

Είναι κατανοητό ότι η Σενεγάλη θα αξιολογήσει Mane πριν από την επόμενη προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κυριακής στο σπίτι για να Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Το αν παίζει ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς 2019, όμως, δεν έχει σημασία. Τα λιοντάρια της Τεράνγκα έχουν ήδη προκριθεί για τον επόμενο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αφρικής. Αυτή τη στιγμή κατέχουν ένα προβάδισμα επτά σημείων πάνω από το Τόγκο στην κορυφή του Ομίλου H.