Σενεγάλη έτοιμη να αμφισβητήσει την Ολλανδία χωρίς Mane, επιμένει Cisse

Ο φόργουορντ της Σενεγάλης είναι ένας από τους πιο αξιοσημείωτους απόντες από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο προπονητής της Σενεγάλης Aliou Cisse άνοιξε την πρόκλησή του να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τον Sadio Mane.

Τα Μαύρα Αστέρια συγκλονίστηκαν από την είδηση του τραυματισμού του Μάνε μια εβδομάδα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρά την αρχική αισιοδοξία για το θέμα της φυσικής του κατάστασης, ο Mane αναγκάστηκε να πάει κάτω από το μαχαίρι και να τερματίσει τα όνειρά του να παίξει στο τουρνουά του Κατάρ.

Η πλευρά του Αλιού Σίσσε θα κατακτήσει την Ολλανδία σε κρίσιμο πρώτο του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Κυριακή. Αλλά το αφεντικό στη Σενεγάλη επιμένει ότι η πλευρά του δεν θα τα παρατήσει χωρίς μάχη.

«Προφανώς, είναι μεγάλη ντροπή για τον Sadio και την ομάδα, αλλά πρέπει να σκεφτούμε την ευημερία του παίκτη», δήλωσε στους δημοσιογράφους το Σάββατο.

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση, καθώς όλοι οι προπονητές χτίζουν την ομάδα τους γύρω από τον καλύτερο παίκτη και αυτό ισχύει για εμάς.

Β «ut έχουμε μια ισχυρή ομάδα με έμπειρους παίκτες και νέους παίκτες που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε μια αρκετά δυνατή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις χωρίς έναν παίκτη σαν τον Sadio και έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο στην Ολλανδία, αλλά οι παίκτες είναι έτοιμοι».

Μετά τον αγώνα της με την Ολλανδία, η Σενεγάλη θα αντιμετωπίσει το Κατάρ στο επόμενο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Παρασκευή.