«Σας ευχαριστώ για ό, τι κάνατε» — Ο Lukaku αποχαιρετίζει συναισθηματικά τον Conte

Ο βραβευμένος μάνατζερ βγήκε από την έξοδο του Σαν Σίρο σε κάτι που θα μπορούσε να είναι μόνο η αρχή της συρρίκνωσης για τους Nerazzurri.

Romelu Lukaku στυλό ένα συναισθηματικό αποχαιρετιστήριο γράμμα για Antonio Conte μετά την αναχώρηση του διευθυντή από το Inter Milan.

Η Ίντερ έφτασε στον τελικό του Europa League και κέρδισε τον τίτλο Serie A στα δύο χρόνια του Conte — και ο Lukaku ήταν στο επίκεντρο της επιτυχίας τους.

Χτυπώντας 64 γκολ στις πρώτες 95 εμφανίσεις του στην Inter, ο Βέλγος σκοπευτής κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο υπό τον Conte μετά την ένταξή του στο σύλλογο από την Manchester United το καλοκαίρι του 2019.

«2014 μιλήσαμε για πρώτη φορά και από τότε είχαμε δεσμό. Είχαμε πολλές στιγμές για να συνεργαστούμε, αλλά μόνο ένας Θεός ξέρει γιατί δεν συνέβη ποτέ νωρίτερα», έγραψε ο Lukaku σε μια δημοσίευση στο Instagram.

«Ήρθατε την κατάλληλη στιγμή και ουσιαστικά με αλλάξατε ως παίκτη και με κάνατε ακόμα πιο δυνατό διανοητικά και το πιο σημαντικό κερδίσαμε μαζί! Η νίκη είναι και είναι το μόνο που έχει σημασία για σένα και χαίρομαι που σε είχα προπονητή.

«Θα κρατήσω τις αρχές σου για το υπόλοιπο της καριέρας μου (σωματική προετοιμασία, ψυχική και μόνο η προσπάθεια να κερδίσω…) ήταν χαρά μου να παίξω για εσάς!

«Σας ευχαριστώ για ό, τι κάνατε. Σου χρωστάω πολλά.. Αντόνιο Κόντε.»