Σαουθάμπτον κάνει Mike Dean ζήτηση μετά 9-0 ήττα στην United

Το Σαουθάμπτον είναι έτοιμο να ζητήσει από τον Μάικ Ντιν ή τον Λι Μέισον να μην κάνουν κανένα από τα παιχνίδια τους.

Σαουθάμπτον έχουν μείνει αναθυμιάσεις με τις αποφάσεις των διαιτητών κατά τα τελευταία δύο παιχνίδια τους. Το τελευταίο έρχεται αφού ο Μάικ Ντιν έκανε πολλές αμφισβητήσιμες κλήσεις στο 9-0 ξυλοδαρμό τους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πριν από αυτό, ο Lee Mason είδε επίσης την οργή από τους οπαδούς των Αγίων μετά από κάποιες αμφισβητήσιμες αποφάσεις, καθώς και στην ήττα τους στην Aston Villa.

Σαουθάμπτον έχασε 1-0 Βίλα το Σάββατο, αλλά αρνήθηκαν ποινή για ό, τι εμφανίστηκε μια σαφή χάντμπολ εναντίον Matty Cash. Danny ings τότε είδε ένα γκολ αμφιλεγόμενα αποκλείεται για οφσάιντ.

Τα δεινά τους ενισχύθηκαν από την απώλεια 9-0 από την United το βράδυ της Τρίτης, κατά την οποία τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα άνδρες.

Στο Σαουθάμπτον αρνήθηκαν άλλο ένα γκολ μετά από τα πιο στενά περιθώρια οφσάιντ. Η πρώιμη προσπάθεια του Τσε Άνταμς αποκλείστηκε. Εκείνη την εποχή, οι Άγιοι ήταν 4-0 κάτω και κάτω σε δέκα άνδρες ακολουθώντας την πρώιμη κόκκινη κάρτα του Αλεξάντρ Γιάνκεβιτς.

Στη συνέχεια, είχαν Jan Bednarek έστειλε σκληρά μακριά για να ρίξει κάτω Anthony Martial για την ποινή Bruno Fernandes σκόραρε για να είναι 7-0. Ήταν η πιο αμφιλεγόμενη περίοδος του παιχνιδιού και πολλοί λένε ότι δεν ήταν ποτέ κόκκινο. Ακόμα και το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Σόλσκιαρ παραδέχτηκε ότι ο Μπέντναρεκ δεν έπρεπε να σταλεί.

Σύμφωνα με τον Άνταμ Μπλάκμορ του Ράδιο Σόλεντ, το Σαουθάμπτον ζήτησε από τον Μάικ Ντιν και τον Λι Μέισον να μην κάνουν κανένα από τα επερχόμενα φωτιστικά τους στο εγγύς μέλλον.

Οι Άγιοι ίσως αισθάνονται ότι και οι δύο διαιτητές έχουν μια ατζέντα εναντίον τους, καθώς συνήθως αναιρείται και καταλήγουν να χάνουν παιχνίδια που αναλαμβάνουν.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με αυτό, αλλά είναι μια μάλλον τολμηρή αξίωση από την πλευρά του Ralph Hasenhuttl.