«Σέβομαι πολύ το Λίβερπουλ», ο Mane διευκρινίζει τα σχόλια εξόδου από το

Το αστέρι της Σενεγάλης συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με μια μετακόμιση μακριά από το Λίβερπουλ.

Ο Sadio Mane έχει υπαναχωρήσει σχετικά με τα πρόσφατα σχόλιά του σχετικά με μια πιθανή μεταφορά μακριά από το Λίβερπουλ.

Πρόσφατη δημοσκόπηση στη Σενεγάλη αποκάλυψε ότι το 60-70% των ψηφοφόρων προτιμά να δει τον Mane να αλλάζει τη λέσχη του. Την Παρασκευή, ο Σενεγαλέζος forward παραδέχθηκε ότι θα φύγει από το Άνφιλντ όταν ένας δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για τη δημοσκόπηση.

«Δεν είναι μεταξύ 60 και 70 τοις εκατό των Σενεγαλέζων θέλουν να φύγω από το Λίβερπουλ; Θα κάνω ό, τι θέλουν. Θα δούμε σύντομα, «Είπε.

Ωστόσο, ο Mane έχει πλέον ξεκαθαρίσει τα σχόλιά του, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τη λέσχη Merseyside.

«Μιλούσα ενώ αστειευόμουν με λίγο χιούμορ και ήταν παντού. Νομίζω ότι θα σταματήσουμε εκεί», είπε στο Canal Plus.

«Το Λίβερπουλ είναι ένα κλαμπ που σέβομαι πολύ. Οι θαυμαστές με υιοθέτησαν από την πρώτη μέρα. Σχετικά με το μέλλον, θα δούμε.»

Ο Mane έχει πρόσφατα προταθεί για το βραβείο PFA Player of the Year λόγω των εξαιρετικών του επιδόσεων για τους Κόκκινους την περασμένη σεζόν.

Η μορφή του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία αυτή τη στιγμή είναι οι επικρατέστεροι για να τον υπογράψουν αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, σύμφωνα με το The Athletic, ο αγώνας είναι ακόμα ανοιχτός, και άλλοι σύλλογοι θα μπορούσαν να συμμετάσχουν οι Βαυαροί στο διαγωνισμό για να υπογράψει το 30-year-old.