Ρόμα: Ο Μουρίνιο στηρίζει τη Ντιμπάλα για να λάμψει στην «συναισθηματική» επιστροφή της Γιουβέντους

Το αστέρι της Αργεντινής θα αντιμετωπίσει την πρώην πλευρά του στη σύγκρουση Serie A αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Χοσέ Μουρίνιο αναμένει από τον Πάολο Ντιμπάλα να ξεπεράσει τα συναισθήματά του όταν οι Ρομά συναντήσουν τη Γιουβέντους το Σάββατο.

Ο Dybala τελείωσε το επταετές ξόρκι του στη Γιουβέντους πριν ενταχθεί στους Giallorossi ως ελεύθερος πράκτορας.

Έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν με νίκες πλάτη προς τα πίσω, η Dybala και η συνεργασία πρέπει να αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Dybala στο Τορίνο, ο Mourinho είπε: «Εξαρτάται από την προσωπικότητα του ατόμου. Για κάποιους παίκτες που έρχονται στο σπίτι δεν είναι τίποτα, για άλλους είναι δύσκολο. Για άλλους είναι 50-50.

«Για τον Πάουλο δεν ξέρω, έχει το πρόσωπο ενός παιδιού, αλλά δεν είναι. Έχει μεγάλη εμπειρία, τότε ο έλεγχος των συναισθημάτων του εξαρτάται από αυτόν.

«Από τον τρόπο που εργάστηκε αυτές τις μέρες δεν έχω δει τίποτα διαφορετικό. Περιμένω ένα κανονικό παιχνίδι, ίσως με λίγο περισσότερο συναίσθημα από πριν.»

Οι υπογραφές δηλώσεων των Ντιμπάλα, Γκεορτζίνιο Βιινάλντουμ και Νεμάνια Μάτιτς έχουν πείσει πολλούς παρατηρητές να θεωρούν τους Ρομά μεταξύ των κορυφαίων φαβορί για να κερδίσουν το Scudetto.

Ο Dybala δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει το παρθενικό του γκολ στη Serie A για τους Giallorossi, αλλά ο Mourinho πιστεύει ότι προσαρμόζεται γρήγορα στη ζωή στο Olimpico Stadium.

«Για μένα είναι πολύ καλό», πρόσθεσε ο Mourinho στο ξεκίνημα της Dybala από τους Ρομά.

«Δεν περίμενα περισσότερα αυτή τη στιγμή. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε μικρή συνέχεια. Δεν ξεκίνησε την προ-σεζόν όπως οι άλλοι, έφτασε αργά.

«Στο Olimpico [Stadio] το παιχνίδι σε αυτή την επιφάνεια είναι πραγματικά δύσκολο, είναι σαν να τρέχεις σε μια πορτογαλική παραλία! Τον βλέπω καλά και με καλό χαρακτήρα.»