Ρονάλντο χτυπά Γαλλία Ποδόσφαιρο Editor πάνω από Messi «ψέματα»

Ο Cristiano Ronaldo δημοσίευσε μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με ψευδείς ισχυρισμούς του συντάκτη του γαλλικού ποδοσφαίρου για τον Lionel Messi και τον ίδιο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάλεσε τον συντάκτη ποδοσφαίρου της Γαλλίας Pascal Ferre επειδή είπε ψέματα για τον τελικό του στόχο να διεκδικήσει περισσότερα βραβεία Ballon d’Or από τον Lionel Messi πριν τελειώσει την καριέρα του.

Ο Ferre είναι ένα από τα κυβερνώντα μέλη του βραβείου κύρους τα τελευταία πέντε χρόνια. Και είπε στους New York Times για τη φιλοδοξία του Πορτογάλου σταρ νωρίτερα: «Ο Ρονάλντο έχει μόνο μία φιλοδοξία και αυτή είναι να αποσυρθεί με περισσότερα βραβεία Ballon d’Or από τον Μέσι».

«Το ξέρω γιατί μου το είπε.»

Ωστόσο, ο Ρονάλντο έχει κάνει σοβαρές κατηγορίες εναντίον του Ferre λέγοντας ότι μια τέτοια συζήτηση δεν συνέβη ποτέ μεταξύ τους. Ο 36χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε στο Instagram του ως εξής:

«Το σημερινό αποτέλεσμα εξηγεί γιατί οι δηλώσεις του Pascal Ferré την τελευταία εβδομάδα, λέγοντας ότι του εκμυστηρεύτηκα ότι είχα τη μοναδική φιλοδοξία να τερματίσω την καριέρα μου με περισσότερες χρυσές μπάλες από τον Lionel Messi».

«Ο Pascal Ferré είπε ψέματα, χρησιμοποίησε το όνομά μου για να προωθήσει τον εαυτό του και να προωθήσει τη θέση για την οποία εργάζεται. Είναι απαράδεκτο αυτός που είναι υπεύθυνος για την απονομή ενός τέτοιου κύρους βραβείου να βρίσκεται έτσι, με απόλυτη ασέβεια προς κάποιον που πάντα σεβόταν το Γαλλικό Ποδόσφαιρο και τη Χρυσή Μπάλα. Και πάλι ψέματα σήμερα δικαιολογώντας την απουσία μου από το γκαλά με μια υποτιθέμενη καραντίνα που δεν έχει λόγο να είναι.»

«Πάντα εύχομαι συγχαρητήρια σε όσους κερδίζουν. Μέσα στον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι που έχουν καθοδηγήσει την καριέρα μου από την αρχή. Και το κάνω γιατί ποτέ δεν είμαι εναντίον κανενός. Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου και τα κλαμπ που εκπροσωπώ, κερδίζω για τον εαυτό μου και για εκείνους που με θέλουν καλά. Δεν κερδίζω εναντίον κανενός.»

Ο Ρονάλντο συνέχισε: «Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να κερδίσω εθνικούς και διεθνείς τίτλους για τους συλλόγους που εκπροσωπώ και για την επιλογή της χώρας μου. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να γίνω ένα καλό πρότυπο για όλους εκείνους που είναι ή επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να αφήσω το όνομά μου γραμμένο στα χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.»

«Τελειώνω λέγοντας ότι η εστίασή μου είναι ήδη στο επερχόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και όλα όσα μπορούμε ακόμα να κατακτήσουμε αυτή τη σεζόν μαζί με τους φίλους μου και τους υποστηρικτές μας. Τα υπόλοιπα; Τα υπόλοιπα είναι μόνο τα υπόλοιπα.»