Ρονάλντο στέλνει μια αυστηρή προειδοποίηση για όλους τους παίκτες του Man Utd

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συνηθίσει να είναι επιτυχημένος και δεν θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει στην «έκτη θέση».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε για να προειδοποιήσει όλους τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν θα δεχτεί την τρέχουσα άθλια κατάσταση του συλλόγου.

Προφανώς, ο πέντε φορές νικητής Ballon d’Or έχει δει μεγάλη επιτυχία σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία. Ο Πορτογάλος μεγάλος θα γίνει 37 στις 5 Φεβρουαρίου, αλλά αρνήθηκε να σταματήσει να ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Πολλοί θα είχαν αποδεχθεί την τρέχουσα κατάσταση των Κόκκινων Διαβόλων, αλλά ο Ρονάλντο δεν είναι ένας από αυτούς. Ως εκ τούτου, ζήτησε από τους γύρω του να δέσουν και να φέρουν πίσω την United εκεί που ανήκει.

Η πλευρά του Ralf Rangnick βρίσκεται στην έβδομη θέση στο τραπέζι της Premier League, έξι μονάδες πίσω από την τέταρτη θέση.

Cristiano στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα 😤🎙️

Ο Ρονάλντο είπε στο Sky Sports: «Δεν δέχομαι ότι η νοοτροπία μας είναι μικρότερη από το να είμαστε στην πρώτη τριάδα της Premier League. Νομίζω ότι για να φτιάξεις καλά πράγματα, μερικές φορές πρέπει να καταστρέψεις μερικά πράγματα. Γιατί λοιπόν όχι — νέο έτος, νέα ζωή και ελπίζω ότι η Μάντσεστερ [United] μπορεί να είναι το επίπεδο που θέλουν οι οπαδοί. Τους αξίζει αυτό.»

«Είμαστε ικανοί να αλλάξουμε τα πράγματα τώρα. Ξέρω τον δρόμο, αλλά δεν πρόκειται να το αναφέρω εδώ γιατί δεν νομίζω ότι είναι ηθικό εκ μέρους μου να το πω αυτό. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, όλοι μας. Η Μάντσεστερ [United] ανήκει σε σημαντικά πράγματα, γι’ αυτό πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

«Δεν θέλω να είμαι εδώ για να είμαι στην έκτη θέση, ή έβδομη θέση, ή πέμπτη θέση. Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κερδίσω, να ανταγωνιστώ. Νομίζω ότι συναγωνιζόμαστε, αλλά δεν είμαστε ακόμα στο καλύτερο επίπεδο. Αλλά έχουμε πολύ δρόμο να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι αν αλλάξουμε γνώμη, μπορούμε να επιτύχουμε μεγάλα πράγματα».