Ρονάλντο παρότρυνε να σταματήσει να «σκέφτεται για τον εαυτό του» και να παραμείνουν στο Man Utd

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει να φύγει από τη Man Utd μετά την αποτυχία της να εξασφαλίσει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Louis Saha, ήλπιζε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα σταματούσε να σκέφτεται τον εαυτό του και να μείνει στο Old Trafford.

Ronaldo έχει αρχίσει να ψάχνει για ένα νέο σύλλογο από την αρχή του παραθύρου μεταφοράς το καλοκαίρι. Οι προσπάθειές του έχουν οδηγήσει σε μικρή επιτυχία, αλλά έχει χάσει τις περισσότερες προετοιμασίες προετοιμασίας της Man Utd.

CR7 επέστρεψε για να ξεκινήσει για τους Red Devils στο τελευταίο φιλικό αγώνα τους πριν από τη νέα εκστρατεία. Αλλά, η απόφασή του να εγκαταλείψει το γήπεδο μετά να αντικατασταθεί εξοργισμένος Erik δέκα Hag.

Σύμφωνα με αγγλικές πηγές, οι εκπρόσωποι του Ρονάλντο προσφέρουν ενεργά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ σε πιθανούς μνηστήρες.

Ωστόσο, ο Saha πιστεύει ότι ο πρώην συμπαίκτης του πρέπει να δει τη μεγαλύτερη εικόνα και να παραμείνει πιστός στους Red Devils.

«Κατά κάποιο τρόπο, από την άποψη του Cristiano Ronaldo, είναι λίγο μη ρεαλιστικό να ζητήσει τώρα μια λέσχη αυτού του μεγέθους για να προσαρμοστεί σε αυτόν και το όνειρό του», δήλωσε ο Saha Sky Bet.

«Δεν είμαι ο Cristiano, αλλά ως κάποιος που φαίνεται να είναι υποστηρικτής της Manchester United, έχω την αίσθηση ότι δεν έχει δείξει αρκετά από αυτό, σκέφτεται τον εαυτό του.

«Δεν πρόκειται να τον κρίνω επειδή είναι ένας τεράστιος παίκτης και δεν είμαι στη θέση του, αλλά θα ήθελα πολύ να μείνει γιατί είναι ένας καταπληκτικός παίκτης.

«Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις πράξεις του αυτή τη στιγμή επειδή είναι η δική του καριέρα.»

Η Man Utd θα ανοίξει τη νέα καμπάνια της Premier League με αγώνα εναντίον του Μπράιτον την Κυριακή. Ας δούμε αν η Δέκα Χαγκ θα συμπεριλάβει τον 37χρονο στη σύνθεση του για το παιχνίδι.