Ρονάλντο παίρνει snubbed σε μια σύγκριση Superbowl κατσίκα

Συνέβη κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής Superbowl, Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε εντελώς σνομπλ σε σύγκριση με την καταιγίδα μεταξύ πολλών θρύλων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να σνομπίζεται στο ντιμπέιτ της ΓΚΑΣ παρά τα απίστευτα επιτεύγματά του. Μόλις έγινε ο μεγαλύτερος σκόρερ του κόσμου στην ιστορία του ποδοσφαίρου πάνω από τον θρυλικό Πελέ. Ο άνθρωπος έχει ήδη κερδίσει δύο μεγάλους τίτλους με την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας. Κέρδισε πέντε τρόπαια Μπαλόν Ντ’ ‘Ορ και πέντε τίτλους Τσάμπιονς Λιγκ. Και παρόλα αυτά, εξακολουθεί να παίρνει σνοπ από αμερικανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής Superbowl.

Σε μια εικόνα που μοιράστηκε ο Movistar, μπορούσαμε να δούμε τον Τομ Μπρέιντι να συγκρίνεται με τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Γουέιν Γκρέτσκι και τον Λάιονελ Μέσι. Το αστέρι της Βαρκελώνης εμφανίστηκε με τους τέσσερις τίτλους του Champions League σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ονόματα. Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν πουθενά να εντοπιστεί παρά το γεγονός ότι κέρδισε περισσότερα από αυτά τα τρόπαια από ό, τι ο Λίο. Σε αυτό το σημείο, το αστέρι της Γιουβέντους πρέπει να χρησιμοποιείται σε αυτές τις ασεβείς στιγμές, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο άδικο.

Γιατί ο Ρονάλντο συνεχίζει να σνομπίζεται;

Αυτή είναι η ερώτηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αναμφισβήτητα ένας από τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές που έζησε ποτέ. Ξεπέρασε τους ομοίους του Diego Maradona και Pele εδώ και πολύ καιρό σε αυτή τη σύγκριση, με μόνο Messi ταιριάζουν τα επιτεύγματά του. Και όμως, υπάρχει μια σαφής προκατάληψη προς τον Λίο που είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Ίσως είναι το φυσικό ταλέντο που έχει ο Μέσι, ή οι διαφορετικές προσωπικότητες τους.

Αλλά ο Κριστιάνο πρέπει να έχει μια ασφαλή θέση σε ένα τραπέζι όπου οι θρυλικοί αθλητές θα διαμένουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Το όνομά του πρέπει να συσχετιστεί με άλλους θρύλους όπως αυτούς που αναφέραμε και άλλους όπως ο LeBron James, ο Michael Phelps, ο Roger Federer, ο Babe Ruth, και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί. Αυτή η απόδραση από το Movistar δεν θα πρέπει να έχει μεγάλη σημασία για έναν παίκτη που συνεχίζει να κατακτά δίσκους κάθε Σαββατοκύριακο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και τράγος, μην το ξεχάσεις ποτέ.