Ρονάλντο & Μέσι στο Μεξικό? Mazatlan πρόεδρος κάνει τολμηρή αξίωση μεταφοράς

Ο πρόεδρος του μεξικανικού συλλόγου, Μαζατλάν, μίλησε για τις πιθανότητές του να υπογράψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λάιονελ Μέσι.

Ο πρόεδρος του Μαζατλάν Ρικάρντο Σαλίνας Πλιέγο ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να υπογράψει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λάιονελ Μέσι.

Ο Μέσι είναι επί του παρόντος ελεύθερος πράκτορας και είναι ανοιχτός σε άλλους συλλόγους αφού η Βαρκελώνη επιβεβαίωσε την αναχώρησή του την Πέμπτη. Ο Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο φαβορί για να υπογράψει τον νικητή του Ballon d’Or. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφέρεται διετής σύμβαση μέχρι το 2023, με δυνατότητα επιλογής για 12 επιπλέον μήνες.

Ο Ρονάλντο, εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι θα συνεχίσει στη Γιουβέντους εκτός αν ο Σαλίνας Πλιεγώ έχει κάποια σχέση με αυτό.

Ο 65χρονος έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 13,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας τον τον τρίτο πλουσιότερο Μεξικανό και τον 172ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο συνολικά.

«Σκέφτομαι να καλέσω τον Messi να συνεργαστεί με τον Mazatlan», δημοσίευσε στο Twitter πριν μοιραστεί μια έρευνα.

Όταν ένας δύσπιστος οπαδός απέρριψε τις πιθανότητές του να πάρει τον Μέσι, ο Salinas Pliego απάντησε: «Έχω πολλά να φέρω και τον Cristiano Ronaldo».

Στη συνέχεια μοιράστηκε φωτογραφίες έξω από το στάδιο του Mazatlan με το μήνυμα: «Ήδη ετοιμάζουν τη φανέλα του Lio Messi εκεί στο Kraken. Τέτοια νεύρα!»

Η Mazatlan είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα από τη Sinaloa που παίζει στην Liga MX, την κορυφαία κατηγορία στο Μεξικό. Η ομάδα ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000.