Ρονάλντο και Μαν Γιουνάιτεντ αστέρια αποτίουν φόρο τιμής στον «θρύλο» Solskjaer

Το αφεντικό των Τριών Λιονταριών έχει δεσμευτεί για μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο διευθυντής της Αγγλίας Gareth Southgate αισθάνεται προνόμιο να συνεχίσει τον τρέχοντα ρόλο του μετά την υπογραφή διετούς παράτασης του συμβολαίου μέχρι το Δεκέμβριο του 2024.

Η προηγούμενη συμφωνία 51-year-old επρόκειτο να λήξει στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Αφού πήρε χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον του κατά την τελική ήττα της Αγγλίας Euro 2020, έχει πλέον δεσμευτεί σε νέους όρους.

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι το Σάουθγκεϊτ και ο βοηθός του, Στιβ Χόλαντ, έχουν υπογράψει συμφωνίες μέχρι το τέλος του 2024.

«Χαίρομαι που ο Steve και εγώ καταφέραμε να παρατείνουμε τη διαμονή μας στους αντίστοιχους ρόλους μας. Παραμένει ένα απίστευτο προνόμιο να ηγηθείς αυτής της ομάδας», διάβασε μια δήλωση του Southgate.

«Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο για την υποστήριξή τους, και φυσικά τους παίκτες και την ομάδα υποστήριξης για τη σκληρή δουλειά τους.

«Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας και ξέρω ότι αυτοί και οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι για το τι θα μπορούσε να επιτύχει αυτή η ομάδα στο μέλλον».

Αγγλία ελπίδα Southgate μπορεί να αξιοποιήσει την πρόσφατη πρόοδο, έχοντας οδηγήσει τα Τρία Λιοντάρια στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και του 2018/19 Nations League, καθώς και στον τελικό του Euro 2020.

Το πρώην αφεντικό του Μίντλεσμπρο έχει καταγράψει 44 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 64 παιχνίδια από τότε που ανέλαβε την εξουσία στο Wembley τον Νοέμβριο του 2016.