Ρονάλντο κίνητρα όπως πάντα για να βοηθήσει την Πορτογαλία να υπερασπιστεί το ευρώ στέμμα

Ο σούπερσταρ της Γιουβέντους δεσμεύεται να φέρει το A-game του κάθε φορά που παίρνει στο γήπεδο για το έθνος του στο επερχόμενο τουρνουά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει παρακινημένος καθώς η Πορτογαλία ετοιμάζεται να ξεκινήσει την υπεράσπιση της ευρωπαϊκής κορώνας τους.

Η Πορτογαλία ξεκινά την εκστρατεία της για το Euro 2020, αναλαμβάνοντας την Ουγγαρία στο στάδιο Ferenc Puskas στις 15 Ιουνίου. Στη συνέχεια, ένας Selecao κλειδώνει κέρατα με τη Γερμανία στις 19 Ιουνίου πριν αντιμετωπίσει τους νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 Γαλλία στην τελική αγωνιστική της ομάδας F «ομάδα θανάτου».

Οι άνδρες του Fernando Santos, όπως πάντα, θα κοιτάζουν προς τα πάνω τον καπετάνιο τους για έμπνευση, ο οποίος έχει ισχυρή φήμη ότι παραδίδει στο μεγαλύτερο στάδιο. Και ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει νέες συμμετοχές στο μακρύ και λαμπερό βιβλίο του, δεσμεύεται να φέρει το A-game του στον φετινό διαγωνισμό.

«Έχω το ίδιο κίνητρο, ή περισσότερο, από ό, τι ήμουν πίσω στο 2004», επέμεινε ο Ρονάλντο σε μια συνέντευξη για την πορτογαλική ομοσπονδία.

«Οι Πορτογάλοι οπαδοί μπορούν να περιμένουν το ίδιο όπως πάντα, μια ομάδα με κίνητρα και φιλοδοξία. Θα έχουμε μια θετική νοοτροπία ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Η ομάδα και όλοι οι Πορτογάλοι οπαδοί πρέπει να πιστέψουν ότι τα πράγματα θα πάνε καλά.

«Ο καπετάνιος είναι καλός. Δουλεύω καλά μαζί με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό προσωπικό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο να δουλεύουμε καλά.

«Ελπίζω τα πράγματα να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα, τώρα που οι εργασίες προετοιμασίας έχουν ολοκληρωθεί. Απλά πρέπει να τελειοποιήσουμε μερικά πράγματα.

«Τώρα η μπάλα πρέπει απλά να αρχίσει να κυλάει. Θέλουμε η Πορτογαλία να ξεκινήσει καλά, με νίκη εναντίον της Ουγγαρίας».