Ρεάλ Μπέτις πρόεδρος επιβεβαιώνει την απόφαση για Hector Bellerin μεταφορά

Ο αμυντικός της Άρσεναλ απόλαυσε ένα επιτυχημένο δάνειο στην ισπανική πλευρά αυτή τη σεζόν.

Hector Bellerin θα επιστρέψει στην Άρσεναλ μετά το τέλος του δανείου ξόρκι του, επιβεβαιώνει Ρεάλ Μπέτις πρόεδρος Άγγελος Haro.

Ο Μπελρίν μετακόμισε στον Μπέτις για δανειακή συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι, με την Άρσεναλ να υπογράφει τον Τακεχίρο Τομιγιάσου για να τον αντικαταστήσει στην ομάδα τους.

Αποδείχθηκε ότι ήταν μια καλή συμφωνία και για τους δύο παίκτες. Ο Bellerin επανέφερε την καλύτερή του μορφή στη La Liga, ενώ ο Tomiyasu καθιερώθηκε ως ένας σημαντικός παίκτης στην πίσω γραμμή των Gunners.

Ωστόσο, Bellerin δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει ξόρκι του στο Μπέτις πέρα από αυτό το καλοκαίρι.

«Ο Έκτορας είναι φανατικός παίκτης και πολύ καλός άνθρωπος», δήλωσε ο Πρόεδρος Μπέτις σε δημοσιογράφους. «Ήταν ένα δάνειο που είχαμε από την Άρσεναλ, τώρα επιστρέφει στην Άρσεναλ και από τότε, θα δούμε.

«Είναι αλήθεια ότι έχει παγιδευτεί σε όλα σχετικά με τον Μπέτις, καθώς, επιπλέον, οι γονείς του είναι οπαδοί της Μπέτις. Ας ελπίσουμε ότι θα ξανασυναντηθούμε.»

Bellerin έχει κάνει 32 εμφανίσεις για Betis, βοηθώντας τους να κερδίσει το Copa del Rey. Ο Ισπανός ήταν επίσης τακτικός ορμητής για τους Πράσινους και τους Λευκούς στην εκστρατεία τους La Liga, όπου πιέζουν για μια πρώτη θέση.

Πίσω στο Λονδίνο, σοβαρός ανταγωνισμός από τον Tomiyasu περιμένει την Bellerin μπροστά από την επόμενη σεζόν. Ας δούμε αν ο Ισπανός θα επιστρέψει στα Εμιράτα ή θα επιδιώξει να απομακρυνθεί από τη λέσχη στο επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς.