Ρεάλ Μπέτις ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μεταφοράς για Arsenal αστέρι

Ο Γενικός Διευθυντής της Ρεάλ Μπέτις Φεντερίκο Μαρτίνεζ Feria ανταποκρίθηκε στις φήμες που συνδέουν το κλαμπ με τον Έκτορ Μπέλεριν.

Ο Φεντερίκο Μαρτίνεζ Feria αρνήθηκε τις εικασίες ισχυριζόμενος ότι η Ρεάλ Μπέτις είναι σε συνομιλίες για να υπογράψει την Άρσεναλ Χέκτορ Μπέλεριν δανεικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Bellerin εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματιστεί μια πολύχρονη παραμονή στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι. Η Άρσεναλ δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για μια σημαντική αναμόρφωση της ομάδας.

Σύμφωνα με την ισπανική έξοδο ABC, Μπέτις σημείωσε αυτό και έκανε τον Bellerin κορυφαίο στόχο. Η πλευρά του Manuel Pellegrini χρειάζεται ένα νέο full-back καθώς ο Emerson φέρεται να είναι καθ’ οδόν για Βαρκελώνη το καλοκαίρι.

Αλλά ενώ ο Bellerin είναι ένας δια βίου οπαδός του Betis, και ένας παίκτης που θα ταίριαζε στο σύλλογο, ο Martinez Feria επιμένει ότι μια φημολογημένη συμφωνία δανείου είναι πολύ μακριά.

«Δεν κάνουμε, και το λέω αυτό με έμφαση, μια προσπάθεια να υπογράψουμε τον παίκτη», είπε σε μια εκδήλωση της UEFA στη Μαδρίτη σύμφωνα με τον Marca.

«Ωστόσο, είναι μεταξύ των θέσεων που αναζητούμε και είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα για εμάς.

«Θα μπορούσε να είναι υποψήφιος, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε με την Άρσεναλ για τον Bellerin».

Ο Bellerin έχει κάνει 239 εμφανίσεις πρώτης ομάδας από τότε που εντάχθηκε στην ακαδημία νέων της Arsenal το 2011. Έχει κερδίσει τρία κύπελλα FA και τρεις Κοινοτικές Ασπίδες στην καριέρα του Gunners.