Ρεάλ Μαδρίτης: Reinier οριστεί για νέο ξόρκι δάνειο στη Serie A

Ο Βραζιλιάνος νεαρός ετοιμάζεται να περάσει άλλη μια σεζόν μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί συνομιλίες με το Τορίνο για να δανείσει τον Reinier Jesus εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση ενός διετούς δανείου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Ρενιέρ επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Blancos δεν σχεδιάζουν να τον κρατήσουν στην ομάδα τους για την επερχόμενη εκστρατεία 2022-23.

Σύμφωνα με τον Γκολ, το Τορίνο είναι πρόθυμο να υπογράψει με τον Ρενιέρ για μια συμφωνία δανείου διάρκειας μιας σεζόν. Η ομάδα της Serie A ελπίζει να προσθέσει έναν νέο επιθετικό μέσο στις τάξεις τους μετά την αναχώρηση του Andrea Belotti.

Ο Reinier θα αναζητήσει να ξαναβρεί τη σπίθα του μετά από ένα απογοητευτικό δάνειο στο Ντόρτμουντ. Ο 20χρονος έκανε μόνο 27 εμφανίσεις της Bundesliga για τους Black and Yellows, σημειώνοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Εκτός από το Τορίνο, η Real Valladolid είναι επίσης πρόθυμη να προσθέσει τον Reinier στις τάξεις της αυτό το καλοκαίρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε ακόμη και να δώσει προτεραιότητα στην κίνηση του παίκτη στο Βαγιαδολίδ, καθώς αυτό θα τον κρατούσε στη La Liga.

Ένας άλλος ενδιαφερόμενος σύλλογος ήταν η Μπενφίκα. Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμφωνία με την πορτογαλική πλευρά για μια πιθανή κίνηση για τον νεαρό της Βραζιλίας.

Ο Reinier δεν έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ με την υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μια μετακόμιση στο Τορίνο θα μπορούσε να δώσει στον Βραζιλιάνο αστέρα την ευκαιρία να παίξει στην αγαπημένη του θέση.