Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται 2 αστέρων παίκτες πίσω στην προπόνηση

Οι πρωταθλητές της La Liga έχουν λάβει διπλή ώθηση πριν από το ταξίδι στη Huesca το Σαββατοκύριακο.

Ο Σέρτζιο Ράμος και η Εδέμ Χάζαρντ επέστρεψαν στην ομαδική εκπαίδευση την Τετάρτη καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης εντείνει τις προετοιμασίες τους για το Σάββατο.

Οι Ισπανοί γίγαντες κατευθύνονται προς τη Χουέσκα στο πίσω μέρος μιας δαπανηρής ήττας 2-1 εναντίον του Λεβάντε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η νίκη είναι απαραίτητη, με ένα έλλειμμα 10 σημείων στους ηγέτες La Liga Ατλέτικο Μαδρίτης για να ανακάμψει από, και οι αποδόσεις του δίδυμου θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική.

Σύμφωνα με τον Marca, ο Hazard επανέλαβε την ομαδική εκπαίδευση αφού πέρασε την Τρίτη στο γυμναστήριο λόγω μυϊκής κόπωσης. Ως εκ τούτου, φαίνεται έτοιμος να κάνει την έκτη εμφάνισή του στη σειρά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Ράμος, από την άλλη πλευρά, επιστρέφει από τραυματισμό στο γόνατο. Ο καπετάνιος έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια για να εξασφαλίσει πλήρη ανάρρωση αντί να διακινδυνεύσει να επιδεινώσει τον τραυματισμό του.

Το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης Zinedine Zidane επέστρεψε επίσης στην ομάδα την Τρίτη αφού πέρασε 12 ημέρες σε καραντίνα για μια θετική δοκιμή COVID-19. Επέστρεψε ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την τελευταία δοκιμή του και πρόκειται να επιστρέψει στην πιρόγα.

Αλλά οι τραυματίες Dani Carvajal και Nacho Fernandez, οι οποίοι πρόσφατα βρέθηκαν θετικοί για COVID-19, εξακολουθούν να απουσιάζουν.

Ενώ Lucas Vazquez, Rodrygo Goes, και Fede Valverde είναι αμφίβολο για το ταξίδι στη Huesca το Σάββατο.