Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να «ξεκινήσει από το μηδέν» κατά Atalanta — Ζιντάν

Οι Los Blancos έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα στο τελευταίο 16 δεύτερο σκέλος, έχοντας διεκδικήσει μια λεπτή νίκη στο πρώτο σκέλος πίσω στην Ιταλία.

Ο Zinedine Zidane επιμένει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να «ξεκινήσει από το μηδέν» εναντίον της Atalanta καθώς προειδοποιεί την πλευρά του να αποφύγει εφησυχασμό.

Ρεάλ Μαδρίτης καλωσορίζουν Atalanta στο Alfredo Di Stefano το βράδυ της Τρίτης για το σκέλος επιστροφή του Champions League Γύρος 16 σύγκρουση.

Οι Ισπανοί κάτοχοι τίτλων κατάφεραν να πάρουν ένα κρίσιμο γκολ στο αντίστροφο φωτιστικό, με την ευγένεια μιας υπέροχης δεξιάς απεργίας από τον Φέρλαντ Μέντυ στα τέλη του αγώνα.

Οι Los Blancos είναι οι νικητές ρεκόρ αυτού του διαγωνισμού, αλλά έχουν αγωνιστεί να επιβληθούν τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας χάσει από τον Ajax και το Manchester City σε αυτό το στάδιο σε κάθε μία από τις δύο προηγούμενες εκστρατείες.

Ως εκ τούτου, παρά το γεγονός ότι έχει ένα πόδι στους προημιτελικούς, ένας προσεκτικός Ζιντάν θέλει η ομάδα του να ξεχάσει το προηγούμενο αποτέλεσμα.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν», δήλωσε ο Γάλλος στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, μέσω της Marca.

«Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Πρέπει να δείξουμε πολλά πράγματα για να ξεπεράσουμε τη γραβάτα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι με το πρώτο πόδι το κάναμε, φυσικά και όχι.

«Είναι τελικός. Είναι ένα δεύτερο πόδι και για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι ένας αντίπαλος με πολλά δυνατά σημεία».