Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Courtois πυροδοτεί προειδοποίηση της Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του UCL

Ο Βέλγος κάτοχος πιστεύει ότι η ιστορία βρίσκεται στο πλευρό της Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά από το ευρωπαϊκό showpiece.

Ο Thibaut Courtois προειδοποίησε τη Λίβερπουλ για το εντυπωσιακό ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης στους ευρωπαϊκούς τελικούς.

Οι πρωταθλητές της Λα Λίγκα θα αναμετωπίσουν τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League Το παιχνίδι θα είναι μια ρεβάνς της μάχης των δύο πλευρών στον τελικό του UCL 2018, όπου οι Blancos νίκησαν τους αντιπάλους τους με 3-1.

Οι περισσότεροι παρατηρητές θεωρούν το Λίβερπουλ φαβορί για να κερδίσει τον φετινό τελικό. Ωστόσο, ο Courtois λέει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης άξιζε να φτάσει στον τελικό και να έχει αρκετή ποιότητα για να τον κερδίσει.

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, ο 30χρονος είπε: «Έχουν ήδη παίξει έναν τελικό εναντίον της Μαδρίτης το 2018.

«Ήταν διαφορετικά για μένα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όταν παίζει στον τελικό, τον κερδίζει, και έτσι τώρα είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Αξίζουμε να φτάσουμε στον τελικό λόγω της ποιότητας πρώτα: αν δεν έχετε ατομική ποιότητα δεν θα φτάσετε στον τελικό, αλλά η ποιότητα και το ταλέντο δεν αρκούν», είπε. «Πρέπει να το συνδυάσεις, η ποιότητα όλων μαζί κάνει την ομάδα να έχει δέσμευση και το έχουμε αυτό.

«Τότε η ιστορία αυτού του συλλόγου μας έχει ωθήσει σε δύσκολες στιγμές, μας αξίζει να φτάσουμε στον τελικό, αλλά πρέπει να το αξίζουμε αύριο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος».