Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ancelotti αντιδρά στο σοκ της ήττας του Χετάφε

Η αήττητη διαδρομή της Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε στο πρώτο παιχνίδι μετά τις χειμερινές διακοπές.

Ο Χετάφε νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 στο παιχνίδι La Liga την Κυριακή. Ένα πρώιμο γκολ από το Enes Unal ήταν αρκετό για τους οικοδεσπότες να νικήσουν την πλευρά του Carlo Ancelotti. Η Ρεάλ Μαδρίτης κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά δεν είχαν αρκετή ψυχραιμία για να γυρίσουν το παιχνίδι.

Σε μια συνέντευξη μετά τον αγώνα, ο Ancelotti μίλησε για την απόδοση της πλευράς του.

«Αντέδρασα καλά για 10 λεπτά μετά το γκολ και στη συνέχεια γίναμε νευρικοί», δήλωσε ο Ancelotti (μέσω Marca). «Χάσαμε μπάλες και μάχες.

«Δεν υπάρχουν πολλά να πω για το παιχνίδι. Μείναμε διακοπές για μια επιπλέον μέρα. Δεν ήμασταν η ίδια ομάδα που τελείωσε τη χρονιά.

«Ήμασταν λιγότερο συγκεντρωμένοι, λιγότερο αφοσιωμένοι. Μια ισοπαλία θα ήταν δίκαιη γιατί δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά χαρίσαμε ένα γκολ και χάσαμε.

«Θα μπορούσε να είναι μια κλήση αφύπνισης. Φαινόμασταν σαν να ήμασταν ακόμα σε διακοπές.»

Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρκετούς επιτιθέμενους παίκτες έξω με COVID-19. Ωστόσο, ο Ancelotti αποφάσισε να κρατήσει την Εδέμ Χάζαρντ στον πάγκο. Μια άλλη απροσδόκητη απόφαση ήταν η παρουσία του Marcelo στην αρχική σύνθεση.

«Αποφασίσαμε να παίξουμε με τον [Marco] Asensio και τον Rodrygo [Goes]», εξήγησε ο Ancelotti. «Προτίμησα να ξεκινήσω με αυτούς.

«Ήξερα ότι δεν θα άντεχαν 90 λεπτά λόγω της κατάστασης COVID, γι’ αυτό έφυγα από τον Hazard για το δεύτερο ημίχρονο και ήταν πανέξυπνος όταν εμφανίστηκε, συνδέοντας καλά με τον Marcelo.»

Επόμενο για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα παιχνίδι Copa del Rey εναντίον της Αλκογιάνο την Τετάρτη. Οι Μπλάνκος θα συναντήσουν τη Βαλένθια στη Λα Λίγκα τρεις μέρες αργότερα.