Ρεάλ Μαδρίτης ομάδα «με τον Ζιντάν μέχρι θανάτου» — Mendy

Έχουν γίνει ερωτήσεις για το μέλλον του Γάλλου μάνατζερ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, με την ομάδα να αντιμετωπίζει θέματα συνέπειας.

Ο Ferland Mendy επιμένει ότι ο ίδιος και η υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι «με τον Zinedine Zidane μέχρι θανάτου», απορρίπτονται οι επικρίσεις που απευθύνονται στο διευθυντή του.

Η άμυνα του τίτλου La Liga της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πηγαίνει σύμφωνα με τα σενάρια, καθώς οι πρωταθλητές κάθονται δεύτερος με έλλειμμα τριών σημείων εναντίον των ηγετών Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό το έλλειμμα θα μπορούσε να αυξηθεί σε έξι βαθμούς, αν οι τοπικοί αντίπαλοί τους κερδίσουν το παιχνίδι στο χέρι.

Los Blancos υπέστη μια ενοχλητική έξοδο από το Copa del Rey, αφού έχασε από την πλευρά Segunda Β Alcoyano, ενώ ήταν επίσης νοκ άουτ από Supercopa de Espana στα χέρια του Athletic Bilbao.

Προσθέστε αυτό στο γεγονός ότι μόλις και μετά βίας έφτασαν στο Champions League τελευταία 16, και είναι κατανοητό γιατί ο Zidane βρίσκεται σε ολισθηρή πλαγιά.

Έχουν τεθεί ερωτήματα σχετικά με το αν ο Γάλλος εξακολουθεί να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να προωθήσει την ομάδα υπό το πρίσμα των απογοητευτικών αναποδιές που υπέστη αυτή τη σεζόν.

«Δεν διαβάζω πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Είμαι με τον Ζιντάν μέχρι θανάτου και είμαστε όλοι μαζί του, πραγματικά» είπε ο Mendy στον Marca ως απάντηση στην αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του μάνατζερ του.

«Φαίνεται χαλαρός. Αλλά δεν λαμβάνουμε πραγματικά υπόψη αυτά που λένε οι άνθρωποι».