Ρεάλ Μαδρίτης λάβει μια απόφαση για Ντόρτμουντ αστέρι δάνειο

Το δάνειο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ένα παιχνίδι για το Ντόρτμουντ από τότε που συμμετείχε σε μια διετή συμφωνία δανείου το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Reinier θα συνεχίσει να δανείζεται στο Borussia Dortmund μέχρι τουλάχιστον το τέλος της σεζόν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επιλέγει να παραμείνει υπομονετικός με τον νεαρό.

Ο 18χρονος υπέγραψε συμφωνία δανείου δύο σεζόν τον περασμένο Αύγουστο, λίγο μετά την ολοκλήρωση μεταφοράς 30 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη βραζιλιάνικη λέσχη Flamengo.

Ο Reinier ήλπιζε ότι μια κίνηση στη Γερμανία θα του έδινε πολύτιμη εμπειρία πρώτης ομάδας για να βοηθήσει την ανάπτυξή του. Σχεδόν στα μισά της εκστρατείας 2020/21, ωστόσο, έχει κάνει μόνο οκτώ εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς. Κανένας από αυτούς, στην πραγματικότητα, δεν έχει έρθει ως ορεκτικό.

Παρά αυτό το απογοητευτικό ξεκίνημα, το Γκολ αναφέρει ότι ο Ρέινιερ σκοπεύει να δει τη συμφωνία δανείου του στο Ντόρτμουντ. Ως εκ τούτου, η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να τιμήσει τις επιθυμίες του και σχεδιάζει να παραμείνει υπομονετική μαζί του.

Η πλευρά του Ζινεντίν Ζιντάν αποδέχεται ότι ο Βραζιλιάνος χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και να αποδείξει τον εαυτό του σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτή η κίνηση τερματίζει αποτελεσματικά κάθε προοπτική του Reinier πηγαίνει σε δάνειο στην La Liga πλευρά Ρεάλ Βαγιαδολίδ, του οποίου ο πρόεδρος δεν είναι άλλος από τη Βραζιλία εικόνα Ronaldo Nazario.