Ρεάλ Μαδρίτης καλωσορίστε πίσω ένα αστέρι που τραυματίστηκε για μήνες

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δραστηριότητας λόγω προβλημάτων πίσω, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι τελικά πίσω σε μια λίστα κλήσεων αυτή την εβδομάδα.

Μετά από μια μακρά 141 ημέρες εκτός δραστηριότητας, η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί τελικά να καλωσορίσει πίσω έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του μέσου γηπέδου. Μιλάμε για τον Τόνι Κρος, ο οποίος υπέστη προβλήματα χαμηλότερης πλάτης που τον εμπόδιζαν να παίξει για μήνες. Μετά από μια μακρά διαδικασία ανάκτησης, επιστρέφει τελικά σε μια νέα λίστα κλήσεων με τέλειο συγχρονισμό. Ο επερχόμενος αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον του Σερίφη θα διεξαχθεί την Τρίτη με τον Κρος ως τα πιο εκπληκτικά νέα. Ο Γερμανός μέσος έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα ποδοσφαίρου στα τέλη Ιουνίου για την εθνική του ομάδα.

Μετά από αυτό, του δόθηκε εντολή να πάρει μια ανάσα για να ανακάμψει από αυτά τα ζητήματα. Ωστόσο, δεν είχαμε ιδέα πόσο δύσκολη ήταν η ζωή για τον Κρο τους προηγούμενους έξι μήνες πριν κάνει στην άκρη. Όπως φαίνεται, ο Γερμανός παίκτης έπαιζε με βασανιστικό πόνο εκείνη την περίοδο, αλλά ήθελε να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα. Τέλος, μετά από πολύ καιρό αντέχει αυτόν τον πόνο, έπρεπε να ξεκουραστεί και να αφήσει το σώμα του να θεραπευτεί.

Η Τόνι περιγράφει πώς ήταν να παίζεις με τον πόνο.

Ο Τόνι Κρος προφανώς ήθελε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ της ΟΥΕΦΑ την περασμένη σεζόν, το οποίο πήγε τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τους ημιτελικούς. Πριν μπει στη σημερινή λίστα κλήσεων, ο Τόνι μίλησε με τον Γκολ για να επιβεβαιώσει ότι αισθάνεται πλήρως ανάρρωσε από τον πόνο στην πλάτη. Ήλπιζε ότι ο Κάρλο θα του τηλεφωνούσε και το όνομά του τελικά εμφανίστηκε μετά από σχεδόν πέντε μήνες: «Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν στις 29 Ιουνίου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έπαιξα έξι μήνες με πόνο.

«Αύριο θα μιλήσω με τον Ancelotti και, αν το θεωρεί επικίνδυνο και προτιμά να περιμένει, θα τον ακούσω και θα το αναλύσουμε. Ήξερα ότι αν συνέχιζα να παίζω πληγωμένος θα έφτανα στο σημείο να μην μπορώ να παίξω πια, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσω επειδή είχαμε τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς του Champions League».