«Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει πραγματικά να εξετάσει την πώληση Eden Hazard»

Μετά τα χθεσινά νέα για τον τραυματισμό της Ίντεν Χάζαρντ, ένας θρύλος της Πρέμιερ Λιγκ είναι πεπεισμένος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης

Ο Eden Hazard πιθανότατα περνάει τη χειρότερη στιγμή της επαγγελματικής του καριέρας στη Ρεάλ Μαδρίτης με τόσους πολλούς τραυματισμούς. Χθες, απογοητεύτηκε και πάλι με ένα νέο τραυματισμό που θα τον κρατήσει μακριά από το παιχνίδι για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Οι υποστηρικτές του συλλόγου δεν φαίνεται να βρίσκουν την προέλευση αυτού του ζητήματος που έχει παραμείνει για το μεγαλύτερο μέρος των δύο εποχών.

Αρχίζουν ακόμη και να πιστεύουν ότι ο Χάζαρντ είναι αναμφισβήτητα η χειρότερη μεταφορά στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον στην εποχή του Φλορεντίνο Περέζ. Ο Los Blancos ξόδεψε 100 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη που σκόραρε μόνο τέσσερα γκολ σε όλους τους διαγωνισμούς και έχει ήδη τραυματιστεί 10. Για τον Dimitar Berbatov, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πουλήσετε τον παίκτη στον πλειοδότη πριν να είναι πολύ αργά. Αν αργήσουν να τον πουλήσουν, η αξία του Χάζαρντ θα μειωθεί δραματικά τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, ο Ζιντάν εξακολουθεί να εμπιστεύεται το βελγικό αστέρι.

Ο Μπερμπάτοφ πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να πουλήσουμε τον Χάζαρντ.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης Hazard», εξήγησε ο Berbatov σε συνέντευξή του στην Betfair. «Είχε πολλούς τραυματισμούς από τότε που έφτασε στην Ισπανία, και αυτό τον εμπόδισε να δείξει το λαμπρό ποδόσφαιρο που έπαιξε στο Τσέλσι. Αν ήταν κάτι περιστασιακό τότε θα ήταν ένα διαφορετικό θέμα, αλλά το γεγονός είναι ότι ο παίκτης τραυματίζεται ξανά και ξανά και ξανά. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα που τον επηρεάζει.

«Θα είναι σε θέση να ανακτήσει τη μορφή που είχε και να δείξει ότι τα χρήματα που επένδυσε η Ρεάλ Μαδρίτης στο δικό του ήταν η σωστή απόφαση; Αυτή τη στιγμή, η απάντηση είναι όχι. Είναι αλήθεια ότι ο Χάζαρντ μόλις έκλεισε τα 30 και έχει ακόμα πολύ χρόνο να συνεισφέρει πολλά, αλλά αυτή η ερώτηση είναι μια ερώτηση που πρέπει να τεθεί. Ο Χάζαρντ δεν έχει αποδείξει τίποτα στη Μαδρίτη, οπότε δεν θα ήταν έκπληξη αν έφευγε το καλοκαίρι».