Ρεάλ Μαδρίτης: Θα ανακάμψει ο Μόντρικ πριν τον Ελ Κλασίκο;

Ο μέσος των Blancos υπέστη τραυματισμό στο ισχίο κατά τη διάρκεια διεθνούς καθήκοντος με την Κροατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένει ότι ο Λούκα Μόντρικ θα αναρρώσει μέσα σε δέκα ημέρες μετά τον τραυματισμό του ισχίου.

Ο Μόντρικ ξεκίνησε και τους δύο αγώνες του Συνδέσμου Εθνών της Κροατίας εναντίον Δανίας και Αυστρίας, διαδραματίζοντας κρίσιμο ρόλο στην πρόκριση τους στην τελική φάση του τουρνουά.

Ωστόσο, με την επιστροφή τους στη Μαδρίτη, οι Blancos επιβεβαίωσαν ότι ο μέσος αστέρι τους είχε υποστεί υπερφόρτωση στο ισχίο.

Σύμφωνα με το 90min, ο τραυματισμός θα κρατήσει τον Μόντρικ εκτός δράσης για «έως και δέκα ημέρες». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέσος θα χάσει τους επερχόμενους αγώνες της ομάδας του εναντίον Οσασούνα, Χετάφε και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ωστόσο, οι Blancos πιθανότατα θα έχουν τον Modric πίσω στην ομάδα τους για τη δεύτερη αναμέτρηση ενάντια στη Σαχτάρ. Αυτό σημαίνει ότι ο Μόντρικ θα είναι απόλυτα κατάλληλος για το πολυαναμενόμενο El Clasico στις 16 Οκτωβρίου.

Η απώλεια του Modric θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τις ελπίδες της Ρεάλ Μαδρίτης να διατηρήσει το τέλειο ξεκίνημα της για τη νέα σεζόν.

Οι Blancos έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια τους σε διαφορετικούς διαγωνισμούς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχουν υποστεί μερικές αποτυχίες τραυματισμών.

Ο Karim Benzema, ο οποίος έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης πριν το διεθνές διάλειμμα, επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, άνετα. Ανυπομονώ για το παιχνίδι την Κυριακή», δήλωσε ο Benzema.

«Έχω κάνει πολλή δουλειά φυσικής κατάστασης. Δεν έχω αγγίξει την μπάλα αλλά προπονήθηκα για πρώτη φορά σήμερα και έκανα πολύ τρέξιμο και προπόνηση ενδυνάμωσης τις τελευταίες μέρες».