Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώσει σοβαρό χτύπημα τραυματισμών για αμυντικό αστέρι

Οι Ισπανοί γίγαντες επιβεβαίωσαν την έκταση του τραυματισμού του Carvajal μετά το παιχνίδι της Κυριακής εναντίον της Βαλένθια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε ότι ο Dani Carvajal υπέστη τραυματισμό στον μηρό που επηρέασε τον τένοντα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε τουλάχιστον δύο μήνες απόλυση.

Ο δεξιός πισινός, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από άλλο τραυματισμό, διήρκεσε μόλις 25 λεπτά στο παιχνίδι επιστροφής του εναντίον της Βαλένθια το βράδυ της Κυριακής πριν ο Lucas Vazquez τον αντικαταστήσει ως υποκατάστατο.

Το αφεντικό του Λος Μπλάνκος, Ζινεντίν Ζιντάν, ομολόγησε ότι η υποτροπή του Καρβαχάλ τον είχε αφήσει «ανήσυχο», αλλά δεν μπορούσε να προσφέρει περαιτέρω πληροφορίες.

Αλλά τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε επίσημη έκθεση και τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.

«Μετά από δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στον παίκτη μας, Dani Carvajal, από τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει διαγνωστεί με μυϊκό τραυματισμό στο δεξί μηρό του που επηρεάζει τον τένοντα», διαβάστε μια δήλωση της λέσχης.

Καθώς ο τραυματισμός του Carvajal περιλαμβάνει τον τένοντα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε περίπου δύο μήνες ξόρκι στο περιθώριο. Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνήθηκε να δηλώσει πιθανή ημερομηνία επιστροφής μέχρι στιγμής, με το ιατρικό προσωπικό του συλλόγου να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

Παρόλα αυτά, είναι ένα ατυχές πλήγμα για τον Καρβατζάλ. Ο 29χρονος υπέστη επίσης δύο αποτυχίες τραυματισμών αυτή τη σεζόν, περιορίζοντας τον σε μόλις 12 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς.

Η Εδέμ Χάζαρντ, ο Σέρτζιο Ράμος, ο Ροντρίγκο Πας, ο Φέντε Βαλβέρντε, ο Άλβαρο Οντριόζολα, ο Μαρσέλο και ο Έντερ Μιλιτάο δεν είναι ακόμα διαθέσιμοι.