Ρεάλ Μαδρίτης εντυπωσιακή κίνηση για έμπειρους αστέρι Τσέλσι

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ μπορεί να φύγει από την Τσέλσι για να ενταχθεί στους Μπλάνκος.

Η Τσέλσι παλεύει να υπογράψει νέα συμφωνία με τον Γερμανό υπερασπιστή Αντόνιο Ρούντιγκερ. Το συμβόλαιο του 28χρονου θα λήξει το καλοκαίρι, με πλήθος κορυφαίων συλλόγων να παρακολουθούν την κατάστασή του.

Σύμφωνα με τον Μούντο Ντεπορτίβο, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει μια κίνηση για τον Ρούντιγκερ.

Η Τσέλσι έχει ήδη διάδοχο!

Η κίνηση της Λέσχης του Λονδίνου να δώσει στον Τρεβό Σαλόμπα νέα πενταετή συμφωνία σίγουρα θα επηρεάσει τις συνομιλίες του Ρούντιγκερ. Ο Γερμανός υπερασπιστής ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψει την Τσέλσι καθώς τώρα έχουν έναν νέο αντικαταστάτη στη διάθεσή τους.

Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμοι να ενισχύσουν την backline τους στο επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς. Η ισπανική πλευρά είδε δύο από τους καλύτερους υπερασπιστές τους να φεύγουν από το κλαμπ το καλοκαίρι. Οι Blancos πρόσθεσαν τον David Alaba από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ψάχνουν για πιο έμπειρους υπερασπιστές.

Ποιος άλλος εμπλέκεται στον αγώνα;
Εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Γιουβέντους παρακολουθούν στενά την κατάσταση του Ρούντιγκερ. Ο Γερμανός υπερασπιστής έχει κορυφωθεί με τον Thomas Tucel αλλά ίσως χρειαστεί να φύγει από το Λονδίνο μετά τη λήξη του συμβολαίου του.