Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την πιο πρόσφατη μεταφορά τους

Στο πλαίσιο του καθιερωμένου πρωτοκόλλου, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια από τις πιο πρόσφατες μεταφορές της το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει πολλές πρόσφατες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, αλλά είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τις πιο προκατειλημμένες που έκαναν μέχρι στιγμής. Μιλάμε για τον αυστριακό αμυντικό, Davi Alaba. Ο άνθρωπος που αρνήθηκε να συνεχίσει να παίζει για Μπάγερν Μονάχου επειδή ήθελε να δοκιμάσει μια νέα περιπέτεια ως άφιξη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε ήδη δει φωτογραφίες του ίδιου του ανθρώπου μέσα σε ένα αεροπλάνο και στο δρόμο του για την ισπανική πρωτεύουσα. Μετά από μια επάξια διακοπές αμέσως μετά το ευρώ, ο Alaba κλήθηκε τελικά να ετοιμάσει τα πάντα για την παρουσίασή του.

Δεν υπάρχουν ακόμη περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα πρωτόκολλα ή βοήθεια σε αυτό το γεγονός. Ωστόσο, μπορούμε να περιμένουμε μερικούς οπαδούς να παρακολουθήσουν την πόλη της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να ανταποκριθούν στην τελευταία μεταφορά τους. Πολλές ελπίδες εναποτίθενται για το τι μπορεί να κάνει ο David Alaba ως υπερασπιστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλο που είναι full-back, ο Carlo Ancelotti έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως κεντρικό πίσω, ενώ η ομάδα επιλέγει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Sergio Ramos. Αν ο Ραφαέλ Βαράν φύγει από το κλαμπ, η Αλάμπα σίγουρα θα μείνει σαν κεντρικός πισώπλατα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανακοίνωση σήμερα.

Πριν από την προγραμματισμένη παρουσίαση, η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να κάνει την ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της: «Η Ρεάλ Μαδρίτης C. F. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αύριο, Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 12:30 μ.μ. Ο David Alaba θα παρουσιαστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συνέχεια, ο David Alaba θα απευθυνθεί στα μέσα ενημέρωσης σε μια ηλεκτρονική συνέντευξη τύπου.» Η απόφαση αυτή να παρουσιάσει Alaba την Τρίτη θα φέρει επίσης την πρώτη επίσημη προπόνηση του παίκτη υπό τον Carlo Ancelotti.

Αν όλα πάνε καλά γι’ αυτόν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, μπορούμε να περιμένουμε την Alaba να αρχίσει να συμμετέχει στην ομάδα σε τακτική βάση. Όσο πιο γρήγορα φτάσει στο έδαφος μαζί με τους συμπαίκτες του, τόσο καλύτερη θα είναι η προσαρμογή του στο σύλλογο. Alaba έρχεται ως απάντηση στην έλλειψη μεταφορών Ρεάλ Μαδρίτης είχε κατά τα τελευταία τρία παράθυρα μεταφοράς. Αν και αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι θα είναι ήσυχο, εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα ότι ο Florentino Perez θα επιχειρήσει μια τελική υπογραφή πριν από την ημέρα της προθεσμίας.