Ρεάλ Μαδρίτης αστέρων snubs Τσέλσι να μείνετε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Eder Millitao έχει πει σε αξιωματούχους της Ρεάλ Μαδρίτης ότι επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του στη λέσχη.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει μια περίπλοκη προσωπική κατάσταση στην πλάτη τους. Τρεις υπερασπιστές της Blues θα δουν τα συμβόλαιά τους να λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, με την ομάδα να ελπίζει να βρει επιλογές αντικατάστασης.

Η κεντρική Eder Militao της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αναδειχθεί ως μια πιθανή επιλογή για τα Blues τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, μια νέα αναφορά ισχυρίζεται ότι ο Βραζιλιάνος σταρ προτιμά να μείνει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Σύμφωνα με τη Μάρκα, η Τσέλσι θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους του Μιλιτάο τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, ο 24χρονος δεν έχει καμία αμφιβολία για τη συνέχιση της σταδιοδρομίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μιλιτάο απαιτεί ανανέωση συμβολαίου από τον σύλλογο αφού εξελιχθεί σε ένα κρίσιμο μέρος της backline τους. Δεν έχουν λάβει χώρα επίσημες συνομιλίες σχετικά με την επέκταση της συμφωνίας, ωστόσο οι Μπλάνκος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της Βραζιλίας.

Σε περίπτωση που γίνει κίνηση για τον Μιλιτάο, η Τσέλσι θα πρέπει να ξανασκεφτεί τα σχέδιά της για αμυντική στρατολόγηση. Οι Blues ίσως προσπαθήσουν να απονείμουν τον Ronald Araujo από τη Βαρκελώνη το επόμενο καλοκαίρι.

Η διεθνής Ουρουγουάη απέρριψε πρόσφατα την αρχική προσφορά της Barca για ανανέωση της σύμβασης. Αρκετές αγγλικές πηγές έχουν αναφέρει το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον υπερασπιστή. Ωστόσο, ο σύλλογος δεν έχει ακόμη ξεκινήσει συνομιλίες με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Οι Blues μπορεί ακόμα να επιδιώξουν μια συμφωνία για τον Μιλιτάο, ακόμα και αν λάβουν μια απόρριψη για την πρώτη τους προσφορά. Αλλά καθώς πλησιάζουμε το επόμενο καλοκαίρι, ίσως αποφασίσουν να πιέσουν για μια διαφορετική λύση.