Ρεάλ Μαδρίτης αστέρι υποστηρίζει Ισπανία αφεντικό Enrique εν μέσω Barcelona προκατάληψη αξιώσεις

Ο Dani Carvajal πιστεύει ότι το πρώην αφεντικό της Βαρκελώνης διαλέγει την ομάδα της Ισπανίας μόνο με βάση τα αθλητικά πλεονεκτήματα.

Ο Luis Enrique ανακοίνωσε την ισπανική ομάδα για τους επερχόμενους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα.

Όπως σχεδόν όλες οι πρόσφατες λίστες του Enrique, αυτή προσέλκυσε επίσης κριτική για τις επιλογές της ομάδας του. Μια ομάδα οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι η παράλειψη των ομοίων του Marco Asensio και του Isco βασίζεται στην προκατάληψη του Enrique εναντίον των Blancos.

Ωστόσο, ο υπερασπιστής της Ρεάλ Μαδρίτης Dani Carvajal απέρριψε τους ισχυρισμούς, επιμένοντας ότι ο Enrique δεν έχει προκατάληψη εναντίον της πλευράς της Μαδρίτης.

«Όταν άκουσα αυτή τη γνώμη, προσπάθησα να εξηγήσω ότι δεν είναι», είπε ο Marca.

«Ο προπονητής προσπαθεί να καλέσει τους ανθρώπους που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν σε αυτό που θέλει, ανεξάρτητα από την ομάδα για την οποία παίζουν.

«Το απέδειξε αυτό. Είναι ο τρόπος του, η φιλοσοφία του και η ιδέα του».

Ο Enrique πέρασε τρία χρόνια στη Βαρκελώνη μεταξύ 2014 και 2017. Ο Ισπανός κέρδισε το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, τρεις τίτλους La Liga και δύο τιμητικές διακρίσεις στο Καμπ Νόου.

Η Ισπανία είναι δεύτερη στην ομάδα Β του προκριματικού τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Λα Ρόχα θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα σε κρίσιμο αγώνα την Πέμπτη, προτού συναντηθεί με τους αρχηγούς των ομάδων της Σουηδίας τρεις ημέρες αργότερα.