Ρεάλ Μαδρίτης αστέρι υπογράφει τελικά τριετή παράταση της σύμβασης

Οι Los Blancos διαπραγματεύτηκαν με επιτυχία νέους όρους με έναν βασικό παίκτη του οποίου η προηγούμενη σύμβαση επρόκειτο να λήξει στα τέλη Ιουνίου.

Ο Λούκας Βασκέζ τερμάτισε επιτέλους την αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης υπογράφοντας τριετή παράταση συμβολαίου με τον σύλλογο.

Το μέλλον του Βασκέζ παρέμεινε στον αέρα όλη τη σεζόν παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους πιο αξιόπιστους και συνεπείς καλλιτέχνες της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε μια εποχή που μαστίζεται από τραυματίες για τον σύλλογο, η ευελιξία του Ισπανικού ήταν χρήσιμη καθώς μεταβαινόταν ομαλά από δεξιός σε δεξιά-πίσω απουσία του Dani Carvajal.

Λαμβάνοντας σε 24 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς, πήρε έξι ασίστ και δύο γκολ. Ένας τραυματισμός στο γόνατο τον Απρίλιο σηματοδότησε ένα πρώιμο τέλος της σεζόν του, και ο πρώην Εσπανιόλ έχασε σε κάτι που ήταν μερικοί αγώνες καθορισμού σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Αγγλία και η Γαλλία προτάθηκαν ως πιθανοί επόμενοι προορισμοί για τον 29χρονο, με την Τότεναμ, την Άρσεναλ και την Paris Saint-Germain να θεωρούνται τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Όπως αποδεικνύεται, ωστόσο, οι προαναφερθέντες σύλλογοι θα είχαν πάρει αλλού στην αγορά μεταγραφών καθώς ο απόφοιτος του Los Blancos Academy αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του.

Μια επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου έλεγε: «Real Madrid C. F. και Lucas Vazquez έχουν συμφωνήσει να παρατείνουν το συμβόλαιο του παίκτη και θα παραμείνει στο club για τις επόμενες τρεις σεζόν, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.»