Ρεάλ Μαδρίτης αστέρι θέλει να κερδίσει το πέμπτο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ

Κατά τη διάρκεια ενός γερμανικού podcast, ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης υπενθύμισε σε όλους ότι θέλει να κερδίσει το πέμπτο τρόπαιο του Champions League.

Αρκετοί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη κερδίσει τέσσερις τίτλους Champions League ο καθένας, ένας από αυτούς είναι μετά τον πέμπτο. Αφού κέρδισε τον πρώτο του τίτλο στο Μπάγερν Μονάχου το 2013, ο Τόνι Κρος παρέμεινε στη Γερμανία για μια ακόμη σεζόν. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, οι Λος Μπλάνκος κέρδισαν τον τίτλο του Κάρλο Αντζελότι, αλλά ο Γερμανός μέσος δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους Ισπανούς γίγαντες.

Αφού ήρθε στη Μαδρίτη, ήταν μέρος της ιστορικής ομάδας που κέρδισε τρία συνεχόμενα ηπειρωτικά τρόπαια. Αν και πολλοί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μέρος της νίκης του 2014 και ο Τόνι δεν ήταν, ο Γερμανός διεθνής έχει επίσης τέσσερις στο υπουργικό συμβούλιο του. Ακριβώς όπως πολλοί από τους συμπαίκτες του, προσπαθεί να κερδίσει το μετάλλιο του πέμπτου πρωταθλητή. Αυτή η μοναδική αίσθηση του να γίνεις πρωταθλητής Ευρώπης με τον σύλλογο σου πρέπει να είναι μοναδική.

Ο Κρος θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να κερδίσει ξανά.

Γνωρίζοντας πόσο υπέροχο είναι αυτό το συναίσθημα, ο Τόνι Κρος προφανώς θέλει να συνεχίσει να κερδίζει για όσο περισσότερο μπορεί. Ωστόσο, αυτό θα είναι απίστευτα δύσκολο αν οι Λος Μπλάνκος δεν έχουν έναν παγκοσμίου κλάσης παίκτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι ικανότητες του Κρος δεν αρκούν για να νικήσουν τους μεγαλύτερους συλλόγους της ηπείρου, ειδικά αυτούς από την Αγγλία. Αυτό είπε ο Κρος στο Podcast του Αύριο: «Όταν νιώσετε πώς είναι να κερδίσετε ένα Champions League, θέλετε να το νιώσετε ξανά και ξανά.

«Μπορεί να μην μπορείτε να το κάνετε για μερικά χρόνια, καθώς και άλλοι θέλουν να δουν πώς είναι, αλλά αυτή η επιθυμία να ξαναζήσει την εμπειρία δεν φεύγει. Παρά το γεγονός ότι το έχω κερδίσει τέσσερις φορές ήδη, συνεχίζω να επιδιώκω το στόχο να κερδίσω το Champions League για πέμπτη φορά. Θα είναι δύσκολο και, αν στο τέλος δεν πετύχει, τότε δεν θα με πυροβολήσουν ούτε εμένα. Φυσικά, όσο είμαι ακόμα ενεργός, θέλω να αποσπάσω τον περισσότερο χρόνο που μου έχει απομείνει».