Ρεάλ Μαδρίτης απόκληρος να αντιμετωπίσει την έξοδο του Ιανουαρίου ή τις ελεύθερες συνομιλίες της υπηρεσίας

Ο παρίας της Ρεάλ Μαδρίτης Isco είναι υπέρ του Σαντιάγο Μπερναμπέου και θα πρέπει να λάβει μια κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του.

Ο απόκληρος της Ρεάλ Μαδρίτης Isco έχει μια δύσκολη επιλογή να κάνει ανάμεσα σε μια έξοδο τον Ιανουάριο ή να γίνει ελεύθερος πράκτορας το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 29χρονος εξαπολύθηκε επιτυχημένα οκτώ χρόνια στο Σαντιάγο Μπερναμπέου μετά την αρχική μετάθεσή του από τη Μάλαγα το 2013. Το Los Blancos κέρδισε πολυάριθμους εγχώριους τίτλους μαζί με την ευρωπαϊκή δόξα κατά τη διάρκεια της Isco στην ομάδα.

Ωστόσο, από την άφιξη του Carlo Ancelotti, ο playmaker έχει βρεθεί να γλιστρήσει κάτω από τη σειρά ράμφισμα. Επιπλέον, η σύμβασή του θα λήξει μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Σύμφωνα με τον Γκολ, ο πράκτορας του Isco ελπίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το μέλλον του στη λέσχη πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Χωρίς θετικά σημάδια ανανέωσης, ο Ιανουάριος φαίνεται να είναι το τελευταίο βήμα που θα κάνει ο μέσος στην Ρεάλ.

Η Isco έχει την επιλογή να φύγει από το κλαμπ αμέσως στο παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου. Αν και, αν επιλέξει να γίνει ελεύθερος πράκτορας, μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία για τους πιθανούς αγοραστές.

Αναφορές από την Cadena COPE και την Cadena SER υποστήριξαν ότι ο κεντρικός παίκτης είχε διαφωνία με τον Ancelotti κατά τη διάρκεια 4-1 της Μαδρίτης στη Γρανάδα στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο Isco έπαιξε τα τελευταία 10 λεπτά του παιχνιδιού, αλλά δεν ακολούθησε οδηγίες προθέρμανσης από έναν από τους βοηθούς του Ιταλού διευθυντή.

Ολόκληρη η σκηνή δείχνει ότι ο Ισπανός δεν θα κοιτάξει πλέον να μείνει στο club, αν και θα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον του.