Ρίο Ferdinand ονόματα 3 Πρέμιερ Λιγκ αστέρια Newcastle θα πρέπει να υπογράψει

Εν μέσω φήμες μεταφοράς που συνδέουν το Νιούκασλ με τους ομοίους του Κάλιαν Μμπάπε, το Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε ποιον πρέπει να στοχεύσουν οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Μάντσεστερ Σίτι winger Raheem Sterling, Γουέστ Χαμ μέσος Ντέκλαν Ράις, και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσο Jesse Lingard είναι παίκτες Newcastle United θα πρέπει να εστιάσει τις προσπάθειές τους σε, λέει ο Ρίο Φερδινάνδος.

Ο θρύλος της Manchester United αξιολογεί τις πιθανότητες του Newcastle να υπογράψει τον Kylian Mbappe από το Παρίσι Saint-Germain ως σχεδόν μηδενική, περιγράφοντας τις αναφορές ως «ονειρική γη».

Αντ’ αυτού πιστεύει ότι οι νέοι δισεκατομμυριούχοι των Κίσπις θα πρέπει να επικεντρωθούν στην υπογραφή των περιθωριακών παικτών από τις μεγάλες λέσχες της Πρέμιερ Λιγκ.

«Θα προσπαθούσα να κάνω σαν ένα τρελό ζευγάρι υπογραφών, σαν τεράστιες, που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να γίνουν», είπε ο Ferdinand στο κανάλι του στο YouTube.

«Θα κοιτούσα ανθρώπους σαν τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν παίζει τακτικά. Θα πήγαινα να του κάνω την ερώτηση. Θα πήγαινα και θα ρωτούσα τον Ντέκλαν Ράις, «Τι συμβαίνει;»

«Αυτοί οι δύο θα ήταν οι πρώτοι δύο στη λίστα μου, και θα πήγαινα να τους πάρω. Και μετά θα προσπαθούσα να βρω ανθρώπους σαν τον Τζέσι Λίγκαρντ, που είναι μέσα και γύρω από την ομάδα Μαν Γιουνάιτεντ».

«[Mappe] είναι απλά ονειρική χώρα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα ήταν στην περιφέρεια της ομάδας Man United, της ομάδας Chelsea, της ομάδας City. Θα κοιτούσα τους παίκτες σαν αυτόν, θα ήμουν πάνω σε αυτούς τους τύπους παικτών.»

Ο Ferdinand πρότεινε επίσης ότι το Newcastle θα μπορούσε να στοχεύσει ακόμη και δύο νεαρούς Άγγλους παίκτες στο Norwich City full-back Max Aarons και το μέσο Crystal Palace Conor Gallagher, ο οποίος είναι δανεικός από την Τσέλσι.