Ρίο Φερνάντες πυρκαγιές αναιδής ανασκαφή στο Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ρίο Φέρντιναντ στόχευσε μια αναιδή ανασκαφή στο Man City πριν από τη σύγκρουση τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο πρώην παίκτης της Manchester United Rio Ferdinand στόχευσε μια αναιδή ανασκαφή εναντίον των αντιπάλων του Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ετοιμαζόντουσαν να τα βάλουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Champions League

Ο Ferdinand ήταν στο στούντιο κατά τη διάρκεια της συσσώρευσης του παιχνιδιού, και όταν ο παρουσιαστής Jake Humphrey ανέφερε την ατμόσφαιρα στο Etihad, ο θρύλος της United έσπευσε να στοχεύσει τους αντιπάλους της παλιάς πλευράς του σε διασταυρούμενες πόλεις.

Ο Humprey είπε: «Οι άνθρωποι φαίνεται να απολαμβάνουν να επικρίνουν το πλήθος εδώ στο Etihad. Μπορείτε να γυρίσετε και να δείτε αυτό, αυτό είναι εντυπωσιακό (οι οπαδοί).»

Αλλά Ferdinand ήταν γρήγορος να χτυπήσει πίσω με: «Τι είναι; (Εντυπωσιακό) Ήμουν καλός, είναι θορυβώδης… τα τελευταία δύο λεπτά.»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φέρντιναντ στοχεύει μια ανασκαφή στην πόλη. Έχει προηγουμένως μιλήσει για το ότι δεν είναι σε θέση να περπατήσει πέρα από τους θρύλους του παρελθόντος για την επιτυχία τους στην Ευρώπη.

Η πόλη έχει γίνει φαβορί για να κερδίσει το Champions League για αρκετές σεζόν, αλλά οι ευρωπαϊκές ηπείροι δόξας τους αποφεύγουν.

Και ο Ferdinand αστειεύτηκε για την πλευρά του Pep Guardiola: «Αυτοί οι τύποι δεν έχουν την πίεση (να ξεπεράσουν τους θρύλους που έχουν κερδίσει το Champions League) επειδή κανείς πριν από αυτούς δεν το έχει κερδίσει. Έτσι δεν έχουν αυτή την πίεση — απλά ήθελαν να το βγάλουν έξω».

Η πόλη αυτή τη στιγμή προηγείται του Atletico 1-0 στο πρώτο σκέλος στο Etihad με τον Kevin De Bruyne να ξεπερνά επιτέλους το αδιέξοδο, και εξακολουθεί να είναι φαβορί για να κερδίσει το παιχνίδι με τις αποδόσεις της bet365 υπέρ τους.