Ρίο αποκαλύπτει το περιστατικό που ενέπνευσε τον Ρονάλντο να είναι ο καλύτερος

Ο Rio Ferdinand μοιράστηκε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα σε μια προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οδήγησε τον Ρονάλντο στην κορυφή του κόσμου του ποδοσφαίρου.

Οι μέρες του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σύμβολο αλλαγής και εξέλιξης. Ο παίκτης έφτασε στο Premier League όταν ήταν ένας επαναστατικός έφηβος που του άρεσε να παίζει στο πεδίο. Ωστόσο, ο Ρονάλντο άφησε τους Red Devils ως μια μηχανή σκορ με μια οριακή εμμονή να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Rio Ferdinand, η ανάπτυξή του ως παίκτης προκλήθηκε εν μέρει από ένα περιστατικό που συνέβη όταν ο Cristiano ήταν 18 ετών. Έχοντας μόλις φτάσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο νεαρός ήταν πρόθυμος να επιδείξει τις ικανότητές του. Ωστόσο, η συνεχής ντρίμπλα του συχνά αναστατώνει μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες.

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της United τότε, ο Ruud Van Nistelrooy, κουράστηκε όλο και περισσότερο από τις οθόνες του Ronaldo στο γήπεδο. Μιλώντας για την BT Sports, ο Ρίο Φέρντιναντ μίλησε για τα πρώτα βήματα των Πορτογάλων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αυτός [ο Ρονάλντο] ήταν προφανώς απίστευτα επιδέξιος. Η νοοτροπία του στην αρχή όταν ήρθε ήταν «Είμαι εδώ για να διασκεδάσω τους ανθρώπους», αυτό φάνηκε κοιτάζοντας μέσα, «Είμαι εδώ για να διασκεδάσω το πλήθος» και το λάτρεψε».

Η εστίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ποδόσφαιρο μετατοπίστηκε με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, ο Ferdinand περιέγραψε την εκπαιδευτική συνεδρία όπου όλα πήγαν στραβά μεταξύ των δύο επιτιθέμενων. Στην πραγματικότητα, το Ρίο πιστεύει ότι το περιστατικό ήταν θεμελιώδες για την επιτυχία του Κριστιάνο.

«Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή στιγμή γι’ αυτόν, αλλά δεν την πήρε πολύ καλά, καθώς ο Ρούντ Βαν Νισελρούι ήταν ο άνθρωπος στο Μαν Ουτντ εκείνη τη στιγμή, όταν μόλις ήρθε. Ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε όλα τα γκολ και ο Ρονάλντο είχε την μπάλα και έκανε κόλπα. Ο Ρούντ προφανώς έκανε τρεξίματα στο κουτί και η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Ως επιθετικός, αν η μπάλα δεν έρθει όταν κάνεις το τρέξιμο και πρέπει να κάνεις τέσσερις γύρους πριν την πάρεις, είναι απογοητευτικό.

Ο Ruud τρελάθηκε, ουρλιάζοντας: «Θα έπρεπε να είναι στο τσίρκο, δεν θα έπρεπε να είναι στο γήπεδο!» Μπήκε μέσα και ο Κριστιάνο ταράχτηκε και θύμωσε. Έλεγε «Γιατί μιλάει έτσι για μένα;» Οπότε, ναι, είχε κάτι εκεί μέσα. Κάποια παιδιά σε αυτή την ηλικία θα είχαν πάει κάτω. Η νοημοσύνη είναι ένας βασικός παράγοντας σε αυτό.»

Ο Ρονάλντο αποφάσισε να αποδείξει ότι όλοι κάνουν λάθος.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε εξηγώντας ότι ο Ρονάλντο πήρε τα λόγια του συμπαίκτη του ως συμβουλή και αποφάσισε να βελτιώσει την απόδοσή του στο γήπεδο.

«Δεν ήταν τα ΜΜΕ, ήταν υπερωρίες. Ξαφνικά ήταν για τους αριθμούς, ήταν για τις στατιστικές, τους στόχους. Τι θα με κάνει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο; Του λέγαμε, βγάλε του το μικρόφωνο και λέγαμε «δεν είσαι ο πραγματικός Νο 7 στο κλαμπ, έχεις τον Τζορτζ Μπεστ και τον Μπέκχαμ «και τον έβλεπες να σκέφτεται, «πώς μπορώ να τους εκτροχιάσω;»