Ράμος ο καλύτερος καπετάνιος που είχα ποτέ στην καριέρα μου — ο Κρος

Ο Γερμανός μέσος ελπίζει να συνεχίσει να παίζει μαζί με τον Ισπανό αμυντικό για «πολλά ακόμα χρόνια» στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τόνι Κρος και ο Σέρτζιο Ράμος έχουν δημιουργήσει δύο από τα πιο λαμπερά βιογραφικά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ramos βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, έχοντας ενταχθεί στον σύλλογο από τη Σεβίλλη έναντι 27 εκατομμυρίων ευρώ το 2005. Ο Κρος, εν τω μεταξύ, έφθασε στην ισπανική πρωτεύουσα από τη Μπάγερν Μονάχου το 2014 με οικονομική αμοιβή ύψους 24 εκατ. ευρώ.

Δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες για τους Los Blancos στην πρόσφατη ιστορία τους, το ζευγάρι έχει κερδίσει 13 μεγάλες διακρίσεις μαζί μεταξύ των οποίων τρία Champions League και δύο τίτλους La Liga.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να χωρίσουν ο ένας τον άλλο, καθώς ο Ράμος, του οποίου η τρέχουσα σύμβαση λήγει στο τέλος του μήνα, φαίνεται να φεύγει από το κλαμπ.

«Δεν ξέρω πώς πάνε τα πράγματα με τη λέσχη, νομίζω ότι έχει ακόμα 20 ημέρες στο συμβόλαιό του», δήλωσε ο Κρος, όπως αναφέρει ο Μούντο Ντεπορτίβο.

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τη σημασία που έχει ο Σέρτζιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι απόλαυσα πολύ μαζί του αυτά τα οκτώ χρόνια και ελπίζω να έχω πολλά ακόμη χρόνια μαζί του.

«Ο Ράμος ήταν πάντα ένας σπουδαίος συμπαίκτης και ένας σπουδαίος καπετάνιος, ήταν ο καλύτερος καπετάνιος που είχα ποτέ στην καριέρα μου».