Πώς το θετικό αστέρι της Μπάγερν μπορεί να βοηθήσει τον Τίγρη να κερδίσει

Μετά το θετικό αστέρι της Μπάγερν Μονάχου, θα σας πούμε πώς μπορεί να βοηθήσει τον Τίγρη να κερδίσει τον τελικό.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Club ακριβώς στη γωνία, η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να δώσει στον Τίγρη την ευκαιρία να τους νικήσει με μια νέα απουσία λόγω του Covid-19. Πριν από αυτόν τον παίκτη, η γερμανική ομάδα είχε ήδη βάλει τους Leon Goretzka, Jerome Boateng, και Javi Martinez έξω για διάφορους λόγους. Μπορείτε τώρα να προσθέσετε τον Thomas Muller σε αυτή τη λίστα μετά τα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων δοκιμών PCR με τη θετική του διάγνωση. Αυτό σημαίνει ότι το αστέρι θα χάσει τον τελικό εναντίον Tigres και θα πρέπει να απομονωθεί μέχρι να μπορέσει να ταξιδέψει πίσω στη Γερμανία.

Ο σύλλογος επιβεβαίωσε τα νέα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του με την ακόλουθη δήλωση: «Ο Thomas Müller, 31 ετών, έχει αποδειχθεί θετικός για coronavirus στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Club στη Ντόχα και αμέσως απομονώθηκε. Μετά την επιστροφή του στο Μόναχο, θα μπει αμέσως σε καραντίνα. Η FC Bayern συμφώνησε με τις αρμόδιες αρχές. Ολόκληρη η ομάδα της FC Bayern δοκιμάστηκε ξανά την Πέμπτη. Δεν υπήρξαν άλλες θετικές περιπτώσεις.»

Οι Τίγρες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν;

Με αυτούς τους πολλούς απόντες παίκτες για τον τελικό, κάποιος τείνει να ρωτήσει αν οι Τίγρες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA Club. Με βάση την προηγούμενη εμπειρία τους σε αυτά τα στάδια οποιουδήποτε διαγωνισμού, η μεξικανική ομάδα δεν είναι αδέξια. Έφτασαν ήδη στον τελευταίο τελικό του Copa Libertadores στον οποίο οι μεξικανικοί σύλλογοι είχαν τη δυνατότητα να παίξουν αλλά έχασαν από τον ποταμό Πλάτ. Επίσης, ο μάνατζερ «Tuca» Ferretti θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σημαντικότερους μάνατζερ στην ιστορία του μεξικανικού ποδοσφαίρου.

Το βιογραφικό του μιλά από μόνο του και περιγράφει την απειλή που μπορεί να γίνει, ακόμη και για την Μπάγερν Μονάχου. Μπορούμε σίγουρα να περιμένουμε αυτή την πλευρά Tigres με στόχο την ισοπαλία και να επεκτείνει τον τελικό σε πέναλτι, η οποία σίγουρα θα λειτουργήσει εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Παρά αυτές τις δυνατότητες, οι πιθανότητες είναι ότι οι βαυαρικοί γίγαντες κερδίζουν με σχετική ευκολία. Το να μην έχουμε τον Τόμας Μίλερ δίνει περισσότερες ευκαιρίες στον Τίγρη, αυτό είναι σίγουρο.