Πώς το θετικό αστέρι της Μπάγερν μπορεί να βοηθήσει τον Τίγρη να κερδίσει

Καθώς πολλοί αστέρες ζητιανεύουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της Βραζιλίας αποκάλυψε πόσο ενθουσιασμένος είναι που απολαμβάνει το τουρνουά 2022.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ έχει έναν από τους θρύλους της Βραζιλίας πολύ ενθουσιασμένο για το τουρνουά, μόνο που δεν έχει πολιτικά συμφέροντα όπως οι άλλοι. Στην πραγματικότητα, αυτός μπορεί με χαρά να πει ότι απλά θέλει να μάθει πόσο από αυτή την εμπειρία μπορεί να απολαύσει. Το Κατάρ έκανε μια τεράστια δουλειά κατασκευής και σχεδιασμού καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας για την εκδήλωση του επόμενου έτους. Αν ρίξετε μια ματιά στο προσχέδιο όλων των σταδίων, αρκετά είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Αυτό έγινε σκεπτόμενος τους υποστηρικτές που θα αγοράσουν περισσότερα από ένα εισιτήρια την ημέρα με στόχο να παρακολουθήσουν περισσότερα από ένα παιχνίδι την ημέρα. Προφανώς, ο Kaka θα είναι ριζοβολία για τη Βραζιλία αν πληρούν τις προϋποθέσεις για το τουρνουά. Ωστόσο, θέλει να απολαύσει όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες που θα τα καταφέρουν στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού. Παίρνουμε ένα μοναδικό τουρνουά μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ο Kaka είναι ενθουσιασμένος που παρευρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Κάκα μίλησε για τις νέες ευκαιρίες που θα έχουν οι υποστηρικτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Θα είναι μοναδικό αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, επειδή όλα τα στάδια είναι πολύ κοντά, έτσι ώστε όλοι θα βρίσκονται σχεδόν στην ίδια θέση», είπε μέσω του Goal. «Αυτό θα είναι εκπληκτικό γιατί θα είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε δύο, ίσως τρία, παιχνίδια την ίδια μέρα σε διαφορετικά στάδια με διαφορετικές ατμόσφαιρες και διαφορετικούς υποστηρικτές.

«Θα είναι πολύ ωραία και ανυπομονώ να το κάνω. Η εμπειρία ήταν πολύ καλή, γιατί όλοι περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Το να είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στα γήπεδα και να παρακολουθήσουμε ένα τέτοιο τουρνουά — ακόμα κι αν είναι μόνο με περιορισμένη ικανότητα παρακολούθησης — αποτελεί ένδειξη ελπίδας ότι έχουμε σχεδόν τελειώσει μετά από αυτή τη σκοτεινή περίοδο».