Πώς ο Ρονάλντο μεταμορφώθηκε κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του Man Utd

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο BeinSports, ο Darren Fletcher εξήγησε πώς μεταμορφώθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με όλα τα μέσα, το παλιό avatar της Manchester United του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιονδήποτε παίκτη, είναι απλά πολύ καλό για να το παρακολουθήσετε. Τώρα, πριν διαμορφωθεί ως καθαρός σκόρερ, ο Πορτογάλος επιθετικός καυχιόταν τεράστιες ικανότητες στο γήπεδο.

Αν και αυτά τα κόλπα ήταν μια γιορτή για τα μάτια, γέννησαν απογοήτευση και θυμό μέσα στην United ομάδα. Γιατί όταν ο Ρονάλντο έλαβε την μπάλα στα πόδια του, προτιμούσε να ντρίμπλα πάνω από το πέρασμα και την κατοχή.

Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια των πολύ πρώτων ημερών του στο Old Trafford, ο τελικός επιθετικός δεν είχε την ικανότητα να σκοράρει μπροστά από ένα γκολ. Προφανώς, ο Κριστιάνο αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια και συνέχισε να γίνεται ένας από τους μεγάλους όλων των εποχών. Αλλά, ένας συγκεκριμένος κάποιος έκανε μια απαρατήρητη επίδραση στο μπροστινό μέρος.

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντάρεν Φλέτσερ αφηγήθηκε μια ενδιαφέρουσα ιστορία ενώ μιλούσε με τον Richard Keys στο BeinSports το 2020. Πίστευε ότι ο Walter Smith, πρώην βοηθός του Sir Alex Ferguson, ήταν υπεύθυνος για την αλλαγή στη συμπεριφορά του CR7 στο γήπεδο.

Ο Richard Keys αμφισβήτησε τον Fletcher με: «Πολλοί περιέγραψαν τον Ronaldo ως πράξη τσίρκου στις πρώτες μέρες. Τι άλλαξε; Ή ποιος τον άλλαξε;» Σε αυτό, ο πρώην Γιουνάιτεντ παίκτης είχε ένα συναρπαστικό ανέκδοτο.

Μια υποτιμημένη επιρροή. 🙌

Ο Φλέτσερ είπε: «Θα μπορούσατε να δείτε αυτό το χαρισματικό παιδί, θα μπορούσατε να δείτε την ικανότητα, θα μπορούσατε να δείτε την κίνηση για να γίνετε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αλλά απογοήτευσε τη ζωή όλων. Όλοι σκέφτηκαν ότι αν μπορούσε να μάθει…»

«Τελικά, ο Γουόλτερ Σμιθ ήρθε και αποφάσισε να μην δώσει φάουλ στην εκπαίδευση. Γενικά, νομίζω ότι ο μοναδικός σκοπός ήταν για τον Ρονάλντο. Έτσι, όταν ο Ρονάλντο έκανε τις ικανότητές του, δεν περνούσε την μπάλα και έπαιρνε τον Μικ, τα παιδιά του έκαναν φάουλ».

«Πριν από τους πρώτους έξι μήνες της σεζόν, θα υπήρχαν φάουλ όπως θα περίμενες, και ο Γουόλτερ είπε: «Όχι, όχι φάουλ». Για δύο εβδομάδες ο Ρονάλντο έσκιζε τα μαλλιά του και είχε τρελαθεί. Ανοιχτή περίοδος. Χτύπα τον.»

«Τι θα συμβεί μετά από μερικές εβδομάδες; Ο Ρονάλντο αρχίζει να κινεί την μπάλα επειδή βαρέθηκε να τον κλωτσάνε. Τώρα, αρχίζει να παίζει ένα ή δύο άγγιγμα και να τρέχει, τώρα αρχίζει να παίρνει γκολ».

Την Τρίτη, πρώην Σκωτία, Ρέιντζερς και Έβερτον μάνατζερ Σμιθ απεβίωσε στην ηλικία των 73 ετών μετά την καταπολέμηση της ασθένειας για μήνες. Απόλαυσε μια σύντομη θητεία κάτω από τον Ferguson κατά τη διάρκεια της σεζόν 2003-03 και θα τον θυμούνται πάντα ότι ήταν μέρος της καριέρας του Ronaldo.