Πώς θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο τον Kylian Mbappe στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Οι Βορειοαφρικανοί θα συμμετάσχουν στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γαλλίας και ο Kylian Mbappe ως το σαφές αουτσάιντερ.

Ο προπονητής του Μαρόκου Γουαλίντ Ρεγκράουι θα βασιστεί στον Αχράφ Χακίμι για να αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη της Paris Saint-Germain Kylian Mbappe στην ισοπαλία των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τετάρτης εναντίον της Γαλλίας.

Οι Atlas Lions ελπίζουν να προσθέσουν άλλη μια σελίδα στην ιστορία επιτυχίας αουτσάιντερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το να γίνουν το πρώτο αφρικανικό έθνος που φτάνει στον τελικό όταν συναντήσουν τους κατόχους τίτλου στο στάδιο Al Bayt.

Ωστόσο, ενώ η διατήρηση της σιωπής ενός μορφοτύπου Mbappe είναι αναμφισβήτητα απαραίτητη για το Μαρόκο, ο Regragui επιμένει ότι δεν έχει ιδιαίτερο σχέδιο για να αντιμετωπίσει τον κορυφαίο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ο [Achraf] γνωρίζει τον Mappe καλύτερα από μένα, προπονείται μαζί του καθημερινά. Είμαι βέβαιος ότι είναι σε καλύτερη θέση από ό, τι είμαι εγώ για να ξέρω Kylian», δήλωσε ο προπονητής της Atlas Lions σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα.

«Δεν πρόκειται να καταστρώσω ένα σχέδιο για να αντιμετωπίσω τον Mappe. Δυστυχώς για μας, η Γαλλία έχει άλλους σπουδαίους παίκτες. Ο Γκρίζμαν παίζει το παιχνίδι του, και ο Ντεμπέλε από την άλλη πτέρυγα είναι ένα μεγάλο συμπλήρωμα για τον Μπάπι.

«Θα ήταν λάθος να επικεντρωθούμε στον Mappe. Ο Χακίμι είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στη θέση του, έτσι θα είναι μια μεγάλη μονομαχία μεταξύ δύο πρωταθλητών, που και οι δύο θα πάνε στην κόλαση για το δέρμα. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στον Kylian αλλά στο πώς θα προκαλέσουμε προβλήματα στη Γαλλία. Είμαι σίγουρος ότι ο Χακίμι θα είναι στην κορυφή του παιχνιδιού του.»